Mikrofonun sesi kısıldı: Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı, Pendik'te düzenlenen yardım yemeğinde konuşturulmadı

Patnosspor için düzenlenen yardım yemeğinde kürsüye çıkan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın konuşmasına izin verilmedi, AK Partili Meclis Üyesi İdris Bilici'nin "Yemeği ben düzenledim" dediği öne sürüldü

Patnosspor'a destek için dün kardeş spor kulübü olan Pendik'te bir yemek düzenlendi. 

AK Partili Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin konuşmasını yaptıktan sonra kürsüye, CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı çıktı. Odabaşı konuşmaya başlar başlamaz mikrofonun sesi kısıldı.

Bu sırada Odabaşı'nın yanına gelen AK Partili Belediye Meclis üyesi İdris Bilici "Siyaset yok, sadece selamlama yapacaksınız" dedi. Kısa konuşacağını söylemesine rağmen Bilici tavrını devam ettirince Odabaşı hem Patnosspor atkısını hem de mikrofonu bırakarak pistten indi.

Independent Türkçe'ye konuşan Odabaşı, AK Partili Meclis Üyesi Bilici'nin kendisine "Yemeğin parasını ben verdim" dediğini söyledi, olayı şöyle anlattı:

Ben salona girdiğimde Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin konuşuyordu. Birkaç kişi daha konuştuktan sonra beni davet ettiler kürsüye. Çıktım ama mikrofonda ses yoktu. İdris Bilici 'Yemeği ben düzenledim' dedi bana. Bunun üzerine ben de sahneden indim.

 

Odabaşı, kendisine gösterilen tavrın ardından salonu terk ettiğini, salonda bulunan çok sayıda davetlinin de çıktığını söyledi, "Salon boşaldı" dedi.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Şerdil Dara Odabaşı, Twitter hesabından da bir açıklama yaptı.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU