Jake Gyllenhaal: Jennifer Aniston'la sevişme sahnelerini çekmek işkence gibiydi

Gyllenhaal, sahnelerde "yastık yönteminin" kullanıldığını da söyledi

Jennifer Aniston, eylüldeki röportajında Hollywood dışından biriyle ilişkiye başlamak istediğini açıklamıştı (Reuters)

ABD'li oyuncu Jake Gyllenhaal, Friends dizisindeki rolüyle bilinen Jennifer Aniston'dan "hoşlandığı" için sevişme sahnelerinin çekiminde zorlandığını söyledi.

Radyocu Howard Stern'ün programına katılan 40 yaşındaki oyuncu, 2002 yapımı Good Girl (İyi Kız) filminde birlikte rol aldığı 52 yaşındaki Aniston'la sevişme sahnelerini çekerken zorlandığını söyledi.

Brokeback Dağı (Brokeback Mountain) ve Gece Vurgunu (Nightcrawler) gibi filmlerle tanınan Gyllenhaal, röportajda gülerek "Sevişme sahnelerini çekmek işkence gibiydi, evet. Fakat bir yandan da işkence değildi. Yani, nasıl diyeyim, ikisinin de karışımı gibiydi" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sevişme sahnelerinin genelde rahatsız edici olabileceğini belirten oyuncu, "Sevişme sahneleri tuhaf çünkü sizi 30 belki de 50 kişi izliyor. Bu bende cinsel istek uyandırmıyor. Tuhaf şekilde mekanik bir şey. Aynı zamanda da bir dans aslında, kamera için koreografi yapıyorsunuz" dedi.

Gyllenhaal, filmdeki sevişme sahnelerinde "yastık yönteminin" kullanıldığını belirterek "Aslında bunu Jennifer önermişti. Çekime başlamadan nazikçe ‘Buraya bir yastık koyacağım' demişti" ifadelerini kullandı.

Oyuncu, yöntemin detaylarına dair bilgi paylaşmazken, bunun "yatay kamera açılarıyla çekilen sevişme sahnelerinde gelen olarak kullanılan bir metot" olduğunu belirtti.

Aniston'dan hoşlandığını ilk defa 2016'daki bir röportajında itiraf eden Gyllenhaal, "Zor biri, ona iltifat etmek zor. Yıllardır kendisinden hoşlanıyordum. Onunla çalışmak kolay değildi" demişti.

Gyllenhaal, kız kardeşi Maggie Gyllenhaal'ün The Lost Daughter (Kayıp Kız) filminin prömiyerinde sevgilisi Jeanne Cadieu'yle görülmüştü.

Aniston, 2000-2005 arasında Brad Pitt'le, 2015-2017 arasında da Justin Theroux'yla evliydi.



Independent Türkçe, New York Post, EW

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU