Taylor Swift'in nedime olduğu "duygusal" fotoğraflar, hayranların dikkatini çekti

Düğün Londra'da düzenlenmişti

(Reuters)

Hayranlar, Lena Dunham'ın Londra'daki nedimesi Taylor Swift'in "duygusal" fotoğraflarına olumlu tepki verdi.

Girls dizisinin yaratıcısı Dunham, müzisyen Luis Felber'la Londra'nın Soho bölgesinde düzenlenen bir törenle evlendiğini Instagram üzerinden 29 Eylül'de duyurmuştu. Önceki aylarda flört etmeye başlayan çiftin evliliği bir yıldırım aşkının ardından gerçekleşti.

Dunham ve Felber çiftinin hangi tarihte evlendiği henüz belli değil fakat düğünü araştıran Vogue özel haberine göre çift geçen hafta Soho's Union Club'da evlenmiş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Evliliği hakkında konuşan Dunham, "Gelin partisinde, kardeşleri de sayarsak 9 kişiydik" dedi. Dunham, içlerinde uzun zamandır arkadaşı olan Taylor Swift'in de bulunduğu nedimeleri için, "Daha az nedimeyle çok daha büyük bir düğün yapabilirsiniz fakat sanırım bu durum yakın arkadaşlarımın orada olmasının beni ne kadar heyecanlandırdığını gösteriyor" dedi.

Diğer nedimeler arasında aktör Myha'la Herrold, Rosa Mercuriadis, Tommy Dorfman, Ali Trustman, Dunham'ın kuzeni Jenna Hally Rubenstein, Felber'in kız kardeşi Alma-Kori Felber ve Dunham'ın podcast yayınındaki ortak sunucusu Alissa Bennett yer alıyordu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham)


Sosyal medyadaki hayranlar, düğüne ve özellikle Swift'in katılımına olumlu tepki verdi. Birçok kişi, fotoğrafların ikilinin dostluğunun ne kadar eskiye gittiği düşünüldüğünde "duygusal" olduğunu belirtti.

Bir hayran, "Taylor Swift'in nedimeniz olduğunu hayal etsenize" derken, bir diğeriyse "Dünyada Taylor Swift'in Lena Dunham'ın düğününde nedime olmasından daha anlamlı bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Aşağıda daha fazla olumlu tepki görebilirsiniz.
 


Ayrıca nedimeleri hakkında konuşan Dunham, şunları ekledi:

Pandemi sırasında kız arkadaşlarımla FaceTime üzerinden görüşüp duygularımız hakkında konuşarak çok zaman harcadım ama en iyi arkadaşlarımdan birkaçını bir yıldan fazladır görmemiştim.

Biliyorsunuz, kız arkadaşlarım yetişkinliğimizde benim pek de hoş olmayan şeylerimle uğraşmak zorunda kalmıştı. Bu sebeple neşeli bir şeyi kutlayabilmek ve bunu birlikte olmak için bahane olarak kullanmak çok özeldi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU