Yeni Game of Thrones dizisinde 17 ejderha yer alacak

Fantezi evreninin yaratıcısı George R. R. Martin, House of the Dragon'a dair açıklamalarda bulundu

Game of Thrones'da Daenerys Targaryen'in ejderhaları dizinin hayranlarının kalbini kazanmıştı (HBO)

Game of Thrones evreninin yaratıcısı George R. R. Martin merakla beklenen yeni dizide 17 ejderhanın yer aldığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Stuff Dreams Are Made Of isimli podcast'e katılan ünlü yazar House of the Dragon'a dair konuştu. Targaryen ailesine odaklanacak diziye dair kendisini heyecanlandıran bir şey olup olmadığı sorulduğunda Martin bu hikayenin kendisinin favorisi olduğunu ve hayata geçirilmesini dört gözle beklediğini ifade etti. 

Ünlü yazar özellikle daha fazla sayıda ejderha görmekten heyecan duyduğunu belirtti.

Screen Rant'in aktardığına göre Martin şu ifadeleri kullandı:

Bunun hep harika bir hikaye olduğunu düşündüm. Sevdiğim bir hikaye, bu nedenle ekranda gerçekleştirilmesini görmek için sabırsızlanıyorum. Ve tabii ki ejderhaları dört gözle bekliyorum! Açıkçası ejderhalara bayılıyorum. Game of Thrones'da üç tane vardı ama şimdi 17 tane var. Ve umuyorum ki her birinin kendi kişiliği olacak, onları, renkleri ve diğer her şeyi gördüğünüzde anında tanıyacaksınız çünkü ejderhaların kitaplarda kişilikleri var. Gerçekleştiklerini görmek harika olacak. Ve ejderha sürücülerini… Bu çok havalı.

House of the Dragon, ilk dizide yaşananların 200 yıl öncesini konu alacak ve Targaryen ailesinin iktidardan düşüşünün başlangıcını ekranlara getirecek. 

Variety'nin haberine göreyse dizinin kadrosuna Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Graham McTavish, Matthew Needham, Bill Paterson ve Gavin Spokes'un katıldığı duyuruldu. Öte yandan ilk olarak Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint ve Rhys Ifans'ın kadroda yer aldığı açıklanmıştı. 

House of the Dragon'ın 2022'de yayımlanması planlanıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Variety

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU