Billie Eilish'in Jennifer Lopez tepkisi viral oldu

Jennifer Lopez sahne aldığı MTV Video Müzik Ödülleri töreninde görünüşe göre Eilish dışında herkesi etkilemeyi başardı

Billie Eilish, bu yılki MTV Video Müzik Ödülleri'nde "Sosyal Mesaj İçeren Klip" ödülünü aldı (AP)

MTV Video Müzik Ödülleri'nin bu yılki töreninde Jennifer Lopez'in sahneye çıktığı anda ünlü şarkıcıyı herkesin çılgınca alkışlamasına rağmen Billie Eilish'in tepkisiz kalması sosyal medyada viral oldu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barclays Center'da düzenlenen törende 19 yaşındaki genç müzisyenin 52 yaşındaki şarkıcının performansından hiç etkilenmediğinin görüldüğü video Twitter kullanıcılarını epey eğlendirdi. 

The New York Post'un haberine göre kullanıcılardan biri, "Billie zevk sahibi" diye belirtirken bir diğeriyse, "İşte bu! Gecenin kesinlikle en iyi anı. J. Lo'dan bıkan tek kişi olmadığıma sevindim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan törende yaptığı konuşmayla geceye damgasını vuran Eilish, Rosalia'yla hazırladığı "Lo Vas A Olvidar" şarkısıyla "En İyi Latin Şarkısı" ödülünü aldı. 

 

 

Seventeen'in aktardığında göre genç müzisyen ödül konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Genç kadınlarımızı ne pahasına olursa olsun korumamız gerektiğini söylemek istiyorum. Gerçekten. Ayrıca hepimizin gücü olduğunu hatırlamamız ve bunu kötüye kullanmamamız gerektiğini de unutmamamız gerekiyor.

 

 

Jennifer Lopez hem sevgilisi Ben Affleck'le Venedik Film Festivali'nde boy göstererek hem de MTV Video Müzik Ödülleri'nde sahne alarak yakın zamanda dikkatleri epey üstüne çekti. 

 

Independent Türkçe, The New York Post, Seventeen

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU