Eski sekreterleri yanıtladı: Kate Middleton ve Prens William evliliğinin sırrı ne?

Cambridge çiftinin eski sekreterine göre ikilinin farklı geçmişlere sahip olması evliliklerinin neden başarılı olduğunu açıklıyor

Kate Middleton ve Prens Harry 2019'da Pakistan'ın başkenti Islamabad'ı birlikte ziyaret etmişti (Reuters)

Kate Middleton ve Prens William'ın 2005 ve 2013 yılları arasında özel sekreterliğini yapan Jamie Lowther-Pinkerton, Cambridge çiftine dair bir dizi açıklamada bulundu. Lowther-Pinkerton görev süresince denizaşırı turlar ve etkinlikler de dahil çiftin birçok programını planlamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People'a konuşan eski saray çalışanı, çiftin farklı geçmişlere sahip olmasının başarılı bir ilişki yürütmelerindeki başat etken olduğunu söyledi. Lowther-Pinkerton şu ifadeleri kullandı:

Bütünü elde etmek için farklı parçaları bir araya getiriyorlar. Prens William, Kraliyet'in nerede olduğunu ve nasıl geliştiğini görme tecrübesine sahip. Düşes ise mütevazı bir aileden gelmenin gerçekçi farkındalığını beraberinde taşıyor. 

Prens William ve Middleton nisanda evliliklerinin 10. yıl dönümünü kutladı ve çiftin uzun bir flört dönemi geçirmesiyle birlikte çevrelerinde önemli örneklerin bulunmasının başarılı bir evlilik kurmalarını sağladığı ifade ediliyor. 

Cambridge çiftinin, Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip'in 73 yıllık evliliğiyle birlikte 1980'den bu yana evli olan Middleton'ın ebeveynleri Carole ve Michael Middleton'dan ilham aldığı belirtiliyor. 

Yakın zamanda çiftin hem Kraliçe'yle hem de Middleton'ın ailesiyle daha fazla zaman geçirebilmek için Windsor'a taşınmayı planladığı bildirilmişti

 

Independent Türkçe, People, Vanity Fair

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU