Mad Max: Fury Road'daki araçlar açık artırmayla satılıyor

Vizyona girdiği dönemde hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin büyük beğenisini toplayan filmdeki dikkat çeken araçlar birkaç hafta içinde yeni sahipleriyle buluşacak

Aksiyon dozunun hiç düşmediği Mad Max: Fury Road'da ilgi çekici pek çok araç yer alıyordu (IMDb)

Charlize Theron'ın başrolünde yer aldığı ve 2010'ların en iyi filmleri arasında gösterilen Mad Max: Fury Road'da yer alan araçlardan bazıları açık artırmayla satışa çıkarılacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lloyds Auctioneers and Valuers'ın düzenleyeceği açık artırmada toplamda 13 aracın sunulacağı belirtildi. Araçların fiyatlarına dair henüz herhangi bir bilgi bulunmasa da açık artırmanın 25 ve 26 Eylül'de gerçekleştirileceği aktarıldı. 

Uproxx'ın bildirdiğine göre müzayedede yer alacak araçlar arasında Theron'ın karakteri Furiosa'nın kullandığı War Rig, Immortan Joe'nun Gigahorse'u ve Nux Car yer alıyor. Her üç araç da filmdeki ikonik sahnelerin merkezinde bulunuyordu.

Açık artırma haberiyle epey heyecanlanan filmin hayranlarından biri satışa çıkacak araçların görüntülerini Twitter hesabından paylaştı.

 

 

George Miller'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Theron'ın yanı sıra Tom Hardy, Nicholas Hoult ve Hugh Keays-Byrne gibi isimler rol almıştı. 

Mad Max: Fury Road, 88. Oscar Ödülleri'ne damgasını vurmuş ve 6 dalda birden ödül kazanmıştı. "En İyi Kostüm Tasarımı", "En İyi Yapım Tasarımı", "En İyi Makyaj", "En İyi Kurgu", "En İyi Ses Kurgusu" ve "En İyi Ses Miksajı" ödüllerini Mad Max ekibi kucaklamıştı

 

Independent Türkçe, Uproxx, DW Türkçe

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU