Sandra Bullock’un üniversite yılları dizi oluyor

Oscar ödüllü oyuncunun kolej dönemi Amazon’da yayınlanacak bir diziye ilham kaynağı oldu. Dizide 1980’li yıllarda aşkı ve kendi kimliğini arayan bir kadının eğlenceli, sınır tanımayan ve aynı zamanda yürek burkan yolculuğu anlatılıyor

Fotoğraf: The Independent

Sandra Bullock, kendi hayatından bir kesitin yer aldığı dizide oynayacak. Yayın tarihi henüz netleşmeyen yapım, 1980’li yılları yansıtacak.

Hikaye, her şeye rağmen kendileri gibi olmaya devam eden bir grup genç etrafında şekilleniyor.

Amazon'da yayınlanacak dizide pek çok dans sahnesine yer verileceği ve yapımın bir müzikal havasında geçeceği belirtiliyor.

Eğlenceli olduğu kadar sarsıcı yönüyle de izleyicileri etkilemesi beklenen yapımda müzik ve danstan, akıl sağlığı ve AIDS hastalığına pek çok konu işleniyor. 

Yapımcılığını ise müzisyen John Legend ile Oscar ödüllü senarist Akiva Goldsman üstlenecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

54 yaşındaki Sandra Bullock, 1982-1987 yılları arasında North Carolina'ya (Kuzey Karolina) bağlı Greenvill’de yer alan ve eyaletin en büyük 4. öğretim kurumu olan East Karolina Üniversitesi'nde (ECU) oyunculuk eğitimi aldı. 

Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Bullock, üniversite eğitimi sırasında Three Sisters (3 Kızkardeş) ve Peter Pan'de oyunculuk yaptı.

ABD'li Bullock, 2010 yılında Time dergisi tarafından "Dünyanın en etkili 100 kişisi" arasında gösterildi.

2010 ve 2014 yıllarında dünyanın en fazla kazanan kadın oyuncusu olan Sandra Bullock, Academy (Oscar) ve Golden Globe (Altın Küre) ödüllerinin de sahibi. 
 

Bird Box afiş. Wikipedia. png
Afiş: Wikipedia


ABD'li oyuncu son olarak Netflix yapımı Bird Box (Kuş  Kafesi) aldı filmde başrol oynamıştı.

21 Aralık'ta gösterilen film, ilk haftasında 45 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşarak ilk 7 günde en fazla izlenen Netflix yapımı olmuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU