İstanbul'da yılbaşı kutlamaları iptal: Tek etkinliği Şişli Belediyesi düzenleyecek

Nişantaşı ve Beşiktaş semtlerinde yılbaşı etkinliği yapılmayacak. Tek kutlama, Şişli Belediyesi tarafından Cevahir Alışveriş Merkezi’nin önünde gerçekleştirilecek

 

Şişli Belediyesi yeni yılı, Hayko Cepkin ve Yüksek Sadakat konseriyle karşılayacak. Saat 18.00’de DJ performansıyla başlayacak etkinlik, yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek.

Taksim Meydanı'nda yine kutlama yapılmayacak

Taksim Meydanı'nda bu sene de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 31 Aralık gecesi kutlama düzenlenmeyecek. Geçmişte yılbaşı etkinliklerinin merkezi olarak bilinen meydanda, 2010'dan bu yana yeni yıl kutlamaları yapılmıyor.

Kadıköy Belediyesi'nin organizasyonu 3 Ocak'ta

Kadıköy Belediyesi ise 31 Aralık yerine 3 Ocak 2019'da düzenlenecek Selda Bağcan konseri ile gecikmeli de olsa yeni yıla merhaba diyecek.

Yılbaşında 39 bin personel görev yapacak

Bu arada İstanbul'da yılbaşı gecesine ilişkin alınan güvenlik önlemleri artırıldı. 31 Aralık gecesi 17 bini Taksim çevresinde olmak üzere 39 bin polis ve bekçinin görev yapacağı bildirildi.

 

 

Ayrıca, ilk kez yılbaşı gecesinde Taksim Meydanı'nda yer alacak atlı polislerin, meydana gelebilecek olumsuzluklara müdahale edeceği kaydedildi.

 

DAHA FAZLA HABER OKU