Jason Momoa yeni Aquaman kostümünü paylaştı

Atlantis Kralı'nın yeni "gizli kostümü", Aquaman'in 1980'lerde kültleşen mavi kostümünden ilham aldı

Jason Momoa 2018'de Aquaman'in Los Angeles'ta gerçekleştirilen prömiyerinde görüntülenmişti (AP)

Aquaman yıldızı Jason Momoa, DC yapımının gelecek devam filminde süper kahramanın giyeceği yeni kostümün ilk fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

Momoa, Instagram gönderisinde Aquaman and the Lost Kingdom için iki görünümünü paylaştı. Paylaşım, aktörün 2018 tarihli filmde giydiği altın ve yeşil renkteki kostüme ilaveten daha koyu renkteki, metalik "gizli kostümü" içeriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yönetmen James Wan da Instagram'da Arthur Curry/Aquaman'in görünümünün fotoğraflarını paylaştı ve "gizli kostümün", "kafadanbacaklıların kamuflaj yeteneğine dayanan Atlantis teknolojisi" olduğunu söyledi. Wan, senarist David Leslie Johnson'la kendisinin Aquaman'in 1980'lerde giydiği mavi kostümünden ilham aldığını ekledi.

Wan'ın bahsettiği kostüm ilk olarak 1986 yapımı Aquaman mini dizisinde görülmüştü. Kostümü yazar ve DC prodüksiyon tasarımcısı Neal Pozner tasarlamıştı ve kostüm, serinin hayranları arasında kült statüsüne erişmişti.

David Kane/Black Manta rolünü oynayan Momoa'nın rol arkadaşı Yahya Abdul-Mateen II de dahil birçok ünlü, Atlantis Kralı'nın kostümüne yorum yaptı.

Abdul-Mateen II şu ifadelerle sataştı:

Sana kök söktürecek bir kostüm biliyorum, oyuncu!

 

 

Shazam! spin-off'u Black Adam'la DC evreninde ilk kez sahne alacak Dwayne "The Rock" Johnson "İşte bu be! Harika görünüyorsun kardeşim!" diye yorum yaptı.

Momoa, çekimleri bu yıl temmuzda İngiltere'de başlayan filmin ikinci bölümünde "daha fazla aksiyon" olacağına dair ipucu vermişti.

Game of Thrones oyuncusu, yeni Aquaman filminde karakterinin sarışın olacağını açıklayarak şunları eklemişti: 

Güya onlar daha çok eğleniyormuş. Onu bilemem. Deneyip göreceğiz.

Aquaman and the Lost Kingdom'ın 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. Momoa, Esquire'a verdiği röportajda, Aquaman and the Lost Kingdom'ın hikayesini Warner Bros'a götürenin kendisi olduğunu ve Warner Bros'un hikayeye "bayıldığını" söylemişti.

Tek bir DC karakterine dayanan en yüksek hasılatlı filmin devamının yaratıcı gelişim sürecinde daha aktif bir rol oynamaktan heyecan duyduğunu da sözlerine eklemişti. Aquaman üç yıl önce vizyona girdiğinde 1 milyar doların (yaklaşık 8,2 milyar TL) üzerinde hasılat elde etmişti.

Aquaman and the Lost Kingdom'da Momoa ve Abdul-Mateen II'nin yanı sıra Mera rolünde Amber Heard, Ocean Master rolünde Patrick Wilson ve Kral Nereus rolünde Dolph Lundgren rol alacak.

Duygusal Instagram gönderisinde Momoa, Aquaman 2'yi kanserle verdiği savaşın ardından bu yıl trajik biçimde hayatını kaybeden genç hayranına adadı.

Yıldız, Timothée Chalamet ve Zendaya'nın başrollerini üstlendiği gelecek filmi, Denis Villeneuve'un epik bilimkurgusu Dune: Çöl Gezegeni'nde (Dune) yer alacak.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU