Matrix 4'ün yıldızı: Film seriye yeni bir bakış açısı getirecek

Yahya Abdul-Mateen II yeni filmin seriye farklı bir perspektif katacağını ifade etti

Yahya Abdul-Mateen II geçen yıl Associated Press'in seçtiği eğlence sektörünün çığır açanları arasında yer almıştı (AP)

Matrix serisinin merakla beklenen 4. filminin oyuncu kadrosunda yer alan Yahya Abdul-Mateen II, The Matrix: Resurrections'ta hayranları farklı unsurların beklediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre 35 yaşındaki oyuncu verdiği röportajda yeni filmin, izleyicilerin seriyi yepyeni bir bakış açısıyla görmesini sağlayacağını belirtti. 

Oyuncu The Matrix: Ressurrections'ı 27 Ağustos'ta vizyona giren filmi Şeker Adam'ın Laneti'yle (Candyman) kıyaslayarak şu ifadeleri kullandı:

Çok farklı değil. Her ikisi de sevilen klasikler. Büyük bir kusursuzluk beklentisiyle geliyorlar ve izleyiciler onları görmek için sabırsızlanıyor. Ve bunun parçası olmak güzel. Elbette anlara ve karakterlere kendi havanızı katma fırsatını beraberinde getiriyorlar. Ve bunu Şeker Adam'ın Laneti'yle yaptığımız gibi Matrix'le de yapmayı dört gözle bekliyoruz. Hepsi yeni, taze hikayeler anlatmak, anlatıyı değiştirmek ve yeni bir bakış açısı eklemek için fırsat.

The Matrix: Resurrections'da Abdul-Mateen'in genç Morpheus'u canlandıracağı tahmin ediliyor. Ancak oyuncu hangi karakteri canlandırdığını açıklamaktan itinayla kaçınıyor

The Matrix: Resurrections'ın 22 Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Movieweb

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU