The Big Lebowski efsane karakteriyle geri geliyor

Spin off'un senaristi Turturro: Film erkeklerin ne kadar aptal olduklarını gösteriyor

Coen kardeşler imzalı klasik The Big Lebowski’nin unutulmaz karakterlerinden Jesus Quintana’yı odağına alacak spin-off Going Places’in senaryosu tamamlandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Big Lebowski’de Jesus’ı canlandıran aktör John Turturro’nun kaleme aldığı senaryo, pedofili suçlamasıyla girdiği hapisten çıkan Jesus’ın yaşadıklarını konu ediniyor.

The Independent’a konuşan Turturro, “Üzerinde ufak tefek düzeltmeler yapmak zorunda kaldım ama şu an gerçekten içime sinmiş durumda. Biraz müstehcen bir film. Erkeklerin ne kadar aptal olduklarını gösteriyor. Film bunu anlatıyor diyebiliriz; kadınlar daha güçlü, daha bütünleşik karakterlerdir” dedi.

Fransız yönetmen Bertrand Blier’in 1974 tarihli aynı adlı filminden ilham alan yapımın Joel ve Ethan Coen kardeşlerden onay aldığını söyleyen Turturro, “Onlar benim arkadaşlarım. Yakın arkadaşlarım. Bu karakteri daha fazla keşfetmek istediğimi söylediğimde beni desteklediler” dedi. 
 

big-lebowski.jpg
Fotoğraf: IMDB


Going Places’ta yer alacak isimler arasında Audrey Tatou, Susan Sarandon ve Bobby Cannavale gibi oyuncular bulunuyor.

Jeff Bridges 2016’ta yaptığı bir açıklamada The Big Lebowski’nin devam filminde “Dude” karakteriyle kısa bir rol alabileceğini söylemişti ancak aktörün Going Places’ta yer alacağına dair henüz kesinleşmiş bir bilgi yok. Filmin ne zaman sinemalarda yer alacağı da henüz bilinmiyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU