Matrix 4'ün yıldızı, Keanu Reeves'le çalışmanın nasıl hissettirdiğini anlattı

Yahya Abdul-Mateen II, Keanu Reeves'in heyecan verici dönüşü ve Matrix 4'te kullanılan yeni teknolojiden bahsetti

Keanu Reeves 18 yılın ardından Neo karakteriyle geri dönmeye hazırlanıyor (Warner Bros)

Matrix serisinin son filminde rol alan Yahya Abdul-Mateen II, Keanu Reeves'le birlikte çektikleri sahnelerin kendisini epey etkilediğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre 35 yaşındaki oyuncu Matrix: Resurrections'ın setinde Keanu Reeves'i gördüğünde küçük bir çocuğa döndüğünü hissettiğini belirtti. 

Abdul-Mateen çekimler sırasında hayli önemli bir sette bulunduğunu düşündüğünü şu ifadelerle anlattı:

Keanu'yu ve ilk repliğini hatırlıyorum. Yukarı baktım ve Keanu oradaydı. 'Ah, kahretsin gerçekten Matrix'teyim' diye düşündüm. O ses gerçekten Keanu'ydu. Ve Lana'nın filme dahil ettiği teknoloji ve daha önce hiç görmediğim kamera donanımları vardı. Çok iddialıydı. Dünyanın bu kadar çarpık olduğu ve gerçekliğin bu kadar karmaşıklaştığı bir dönemde Matrix 4'ü yapmak hakikaten ilginçti. 

Movieweb'in aktardığına göre Keanu Reeves'in ikonik Neo karakteriyle dönüşüne bir tek Abdul-Mateen hayran kalmamış. Filmde yer alan Jessica Henwick de bunun kendisi için harika bir deneyim olduğunu belirtti. Henwick yaşadığı şaşkınlığa dair şunları söyledi:

İlginçti. Bu filmleri izleyerek büyüdüm. Keanu karakterine bürünüp ilk kez Neo'nun sözlerini dillendirdiğinde Yahya'yla birbirimize bakarak 'Aman Tanrım başladı' diye düşündük.

The Matrix: Resurrections 22 Aralık'ta vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Movieweb

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU