The Batman’in yönetmeni Matt Reeves: Benim filmim şimdiye kadarki en duygusal Batman

"Batman nedense her zaman 20. yüzyılın ana karakterlerinden biri olmuştur"

 Robert Pattinson, The Batman'den 3 milyon dolar kazandı (Warner Bros.)

DC Genişletilmiş Evreni'nin merakla beklenen yapımı The Batman'in yönetmeni Matt Reeves, filmin şimdiye kadarki en duygusal Batman olduğunu söyledi.

Filmin CinemaCon etkinliğinde salı günü yayımlanan görüntülerinin arasında oyuncu kadrosundan isimlerle yapılan röportajlar ve Reeves'in yorumları da yer aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu yorumlarda ünlü yönetmen şöyle konuştu:

Fazlasıyla başlangıç ​​hikayesi gördük gibi geldi. Görünüşe göre işler giderek daha da fanteziye kaçıyor. Ve daha önce yapmadığımız şeyin, Batman'i Year One'da (2011 yapımı Batman: Year One) olduğu gibi bir temele oturtmak; Bir başlangıç hikayesi değil, başlangıcından bahsederek ve onu çekirdeğinden sallayarak genç bir Batman'i işlemek olduğunu düşündüm. Bu çok pratik olabilir. Ama aynı zamanda bunun, şimdiye kadar yapılmış en duygusal Batman filmi olabileceğini düşündüm.

Öte yandan CinemaCon'daki görüntüler, Bruce Wayne'in bir kargaşanın ortasında Gotham'da yürümesiyle açılıyor. Batman'e hayat veren Robert Pattinson bunun ardından karakterden bahsediyor ve "Batman nedense her zaman 20. yüzyılın ana karakterlerinden biri olmuştur" diyor. Ünlü oyuncu, kahramanın diğer uyarlamalarından "radikal şekilde farklı" bir versiyonu olduğunu söylüyor.

 

 

4 Mart 2022'de vizyona girmesi beklenen filmde Pattinson'ın yanı sıra Catwoman karakterini Zoë Kravitz, The Riddler'ı Paul Dano, Penguin'i Colin Farrell, Komiser Gordon'ı Jeffrey Wright, Alfred'i Andy Serkis ve Carmine Falcone'u ise John Turturro canlandırıyor.

 

Indepednent Türkçe, Screen Rant, Beyazperde

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU