Küçükkaya moderatörlüğü hangi şartla kabul ettiğini anlattı

İsmail Küçükkaya Yıldırım-İmamoğlu yayını için iki tarafın da onayının olması şartıyla moderatörlüğü kabul ettiğini açıkladı

23 Haziran İstanbul seçimleri öncesinde cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım ile millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki tartışmanın moderatörlüğünü yapacak olan İsmail Küçükkaya Fox TV'de Ana Haber Bülteni'nde konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazar günü gerçekleştirilecek ortak canlı yayının moderatörlüğünü yapmanın kendisi için tarihi bir sorumluluk olduğunu belirten Küçükkaya, bu programı sunmanın kendisi için gurur verici olduğunu söyledi.

Moderatörlük için 2 şart

Moderatörlüğü  kabul etmek için iki şart sunduğunu da söyleyen Küçükkaya, “Bana bu teklif geldiğinde iki şartım olacak dedim. İki adayın da benim bu programı sunmamı istemesi ve iki partinin de benim için onay vermesi. Bu şartlar gerçekleşirse o zaman görevi kabul ederim dedim” ifadelerini kullandı.

"Kamunun merak ettiği tüm soruları soracağım"

Kamunun merak ettiği tüm soruları soracağını söyleyen Küçükkaya, soruları kendisinin hazırlayacağını ve yayının 3 saat sürmesini plandığını söyledi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU