The Walking Dead yıldızı: Daryl'ın spaya ihtiyacı var

Norman Reedus canlandırdığı karakterin artık dinlenmesini gerektiğini söyledi

Norman Reedus'ın 10 sezondur oynadığı Daryl dizinin en sevilen karakterleri arasında yer alıyor (AMC)

The Walking Dead'in yıldızı Norman Reedus canlandırdığı Daryl Dixon karakterinin artık dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly'ye konuşan Reedus şunları söyledi:

Daryl hep birini ya da aynı anda birçok kişiyi arıyor. Ama kendisi için bir şey yapmıyor.

Reedus 10 sezon boyunca yaptığı fedakarlıkların ardından Daryl'ın biraz da kendisine vakit ayırması gerektiğini düşünüyor.

Daryl'ın bir spa gününe ihtiyacı var. Masaja ihtiyacı var. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? O bencil olmayan bir adam. Feci biçimde biraz 'ben' demeye ihtiyacı var.

Reedus'ın karakterine dair iyi niyetli düşüncelerine rağmen Daryl 11. sezonda böyle bir anı bulabilecekmiş gibi görünmüyor. Maggie ve Leah'ya yardım etmesi ya da Carol'la arasını düzeltmesi gerektiği düşünüldüğünde Daryl'ın bir kez daha diğerlerini korumaya odaklanacağı anlaşılıyor. 

Öte yandan ünlü oyuncu temmuzda yaptığı bir diğer açıklamada 11. sezonun ardından Daryl ve Carol'a odaklanacak spin-off'a dair ipuçları vermişti.

Digital Spy'ın aktardığına göre Reedus şu ifadeleri kullanmıştı:

Size spin-off'un The Walking Dead gibi görünmeyeceğini söyleyebilirim. Sadece Daryl ve Carol'ın bulunduğu The Walking Dead bölümü gibi görünmeyecek, tamamen farklı olacak.

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, Digital Spy

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU