Nicole Kidman: 10 çocuğum olmadığı için pişmanım

Hollywood yıldızı ve 4 çocuk annesi Kidman, "Anneliği seviyorum, çocukları seviyorum. İlginç, eğlenceli ve filtresizler" ifadelerini kullandı

Nicole Kidman, 74. Altın Küre Ödülleri'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" dalında aday gösterilmişti (AP)

Ünlü aktris Nicole Kidman daha fazla çocuk yapmadığı için pişmanlık duyduğunu belirtti. Marie Claire Avustralya dergisinin 25. yıl sayısının kapağına konuk olan Kidman kariyerine ve çocuklara duyduğu sevgiye dair açıklamalarda bulundu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People'ın haberine göre 54 yaşındaki ünlü aktris şu ifadeleri kullandı:

Keşke daha fazla çocuğum olsaydı fakat bana böyle bir şans verilmedi.

Eski eşi Tom Cruise'la Isabella ve Connor isimlerinde iki çocuğu bulunan Kidman'ın halihazırda evli olduğu Keith Urban'dan da Sunday Rose ve Raith Margaret isimli çocuğu var. 

Kidman ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Sevgimi 10 çocuğa verebilirdim. Ama sorun değil çünkü diğer çocuklara annelik yapıyorum. 6 yeğenim var ve 12 yaşında bir çocuğun vaftiz annesiyim. Anneliği seviyorum, çocukları seviyorum. İlginç, eğlenceli ve filtresizler. Sonrasında onların büyüdüğünü görürsünüz ve kendi yollarına gönderirsiniz.

 

 

Metro'nun bildirdiğine göre daha önce büyük çocuklarıyla olan ilişkisine dair konuşan Kidman, Isabella ve Connor'la çok az temas kurduğunu belirtmişti. Kidman, Cruise'la ayrıldıktan sonra Isabella ve Connor babalarını takip ederek Scientology tarikatına katılmıştı. 

Aktris ayrılıklarına rağmen onları her zaman "koşulsuz sevdiğini" belirtmişti.

 

Independent Türkçe, People, Metro

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU