Angelina Jolie, Eternals'ın çekimlerinde kendisini en çok zorlayan detayı açıkladı

Ünlü aktris yeni filmi için alışılmadık bir eğitim aldığını belirtiyor

Angelina Jolie'nin canlandırdığı Thena, Marvel evrenindeki süper insan ırkı Eternals'ın üyesi (Screen Rant)

Hollywood en ünlü yüzlerinden Angelina Jolie, Eternals için geçtiği garip eğitim sürecinden bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly'nin haberine göre Jolie rolüne hazırlanmak için bale dersleri aldı ve bir dizi farklı silahın nasıl kullanılacağını öğrendi. Jolie her ne kadar fiziksel olarak çekimler sırasında herhangi bir silah kullanmasa da araçlar post-prodüksiyon aşamasında eklendi.

Görünüşe göre bu süreç aktrisin bir miktar "delirdiğini" hissetmesine neden olmuş. Zorlu sahnelerin çekimlerini "yapboza" benzeten Jolie şu ifadeleri kullandı:

Antrenman yapmak için en tuhaf şeylerden biriydi çünkü bir şeyleri fırlatıyor, kapıyor ya da ikiye bölüyordum. Biraz delirdiğini hissettiriyor. Sadece kolunuzu savuruyorsunuz ve 'Bu bir kılıç mıydı? Mızrak mıydı? Kement miydi? Ne yapıyorum?' diye düşünüyorsunuz. Sonra içine giriyorsunuz ve gerçekten eğlenceli oluyor ama bu tam bir yapboz.

Jolie ayrıca Eternals'ın şu ana kadar yaptığı "kesinlikle en büyük şey" olduğunu söyledi. 

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen yeni filminde Jolie kozmik enerjiden herhangi bir silah yaratabilen Thena isimli akrobatik savaşçıyı canlandırıyor. Jolie'nin karakterinin çok fazla bilgisayar üretimi görsele ihtiyaç duyması nedeniyle Thena'nın yer aldığı sahnelerin çekimi epey zorlu geçmiş. 

Nomadland'le bu yıl "En İyi Yönetmen" Oscar'ını alan Chloe Zhao'nun yönetmen koltuğunda oturduğu film 5 Kasım'da vizyona girecek.  

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU