Hilary Duff, How I Met Your Father'dan ilk set fotoğrafını paylaştı

"Kimler bizim için hazır?"

Yayın tarihi henüz belli olmayan How I Met Your Father, 10 bölümden oluşuyor (Screen Rant)

Dünyanın en popüler komedi dizilerinden How I Met Your Mother'ın heyecanla beklenen spin-off'u How I Met Your Father'dan ilk set fotoğrafı geldi.

Dizinin yıldızlarından Hilary Duff, oyuncu kadrosuyla çekildiği fotoğrafı çarşamba günü yayımladı. Başarılı isim, Instagram'dan paylaştığı kareye şu mesajı yazdı:

Kimler bizim için hazır? Birinin evinin önünde oturabiliyor olabiliriz de olmayabiliriz de…..

 

 

Diğer oyuncular da aynı gün sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaştı. Francia Raisa fotoğrafa "Çocuklar, size inanılmaz bir hikaye anlatacağım; How I Met Your Father'ın oyuncu kadrosuyla nasıl tanıştığımın hikayesi" diye not düştü.

Bununla birlikte Duff, daha önce dizinin, How I Met Your Mother'a bağlanacağını açıklamıştı:

Bütün sırları açıklamak istemiyorum ama senaryo kesinlikle bir miktar değiştiriliyor. Ama birbirleriyle bağlantılı ve bilirsiniz umarım orijinal dizinin oyuncu kadrosundan bazı konuk oyuncular yer alır.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Duff ve Raisa'yla birlikte Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma ve Chris Lowell'ın rol alacağı dizi, dijital yayın platformu Hulu'da yayımlanacak.

How I Met Your Mother'da Ted Mosby (Josh Radnor) karakterinin oynadığı rolün benzerini Duff'ın hayat verdiği Sophie canlandıracak. Sophie oğluna, babasıyla tanışma hikayesini anlatacak. 

Sophie ve arkadaşları, 2021'de başlayan hikayede hayattaki hedeflerini keşfederken dizi, ilişkilerini takip edecek. Karakterler çöpçatanlık uygulamalarının yanı sıra modern tanışma yöntemlerini ekranlara getirecek. 

How I Met Your Mother'ın orijinal yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas yeni dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenirken dizinin yönetiminden Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger sorumlu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Collider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU