Merih Demiral Juventus'un radarında

İtalya'nın Sassuolo takımında forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, EURO 2020 elemelerinde Türkiye'nin Fransa ile oynadığı milli maçta Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici tarafından takip edildi

Merih Demiral / Fotoğraf: sassuolocalcio.it

Milli futbolcu Merih Demiral, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Sassuolo'da gösterdiği performansla transferin gözdesi oldu.

Demiral'ın İtalya'nın en büyük kulüplerinden Juventus'a transfer olacağı iddiaları İtalyan medyasında dile getirilirken, Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici'nin dün akşam Türkiye ile Fransa arasında oynanan EURO 2020 grup elemeleri maçında Demiral'ı tribünden takip etmesi, transfer iddialarını daha da kuvvetlendirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Juventus'un Demiral için belirlediği rakamın 15 milyon euro civarında olduğu iddia ediliyor.

Kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan Demiral, sırasıyla Portekiz'in Alcanenense ve Sporting Lizbon'un ardından Aytemiz Alanyaspor'a transfer oldu. 

Bu sezon ara transfer döneminde 7 milyon euro bedelle Sassuolo'ya transferi gerçekleşen Demiral, Serie A'da Sassuolo formasıyla çıktığı 14 kaşılaşmada 2 gol atma başarısı gösterdi.

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU