David Schwimmer, Jennifer Aniston'la "zaman geçirdiği" iddialarını yalanladı

Kaynak "Her zaman bastırmak zorunda oldukları kimya hâlâ orada" dedi

David Schwimmer, Friends'in yeniden buluşma bölümünün ardından Jennifer Aniston'la yakınlaştığı iddialarını yalanladı.

Çeşitli haberlere göre, özel bölümün birbirlerine duydukları "hisleri alevlendirmesinin" ardından oyuncular Aniston'ın Los Angeles'taki evinde birlikte daha çok vakit geçiriyor.

Söz konusu iddia, Friends kadrosunun haziranda yeniden bir araya gelişi sırasında hem Aniston'ın hem de Schwimmer'ın, 1990'larda popüler sitcom'u çekerken birbirlerine karşı romantik bir ilgi duyduklarını açıklamasının ardından gelmişti.

Closer dergisine konuşan bir kaynak "Yeniden buluşma bölümünün ardından geçmişi anmanın her ikisi için de bazı hisleri alevlendirdiği ve her zaman bastırmak zorunda oldukları kimyanın hâlâ orada olduğu açığa çıktı" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haber, açıklamanın ikili arasında muhtemel bir ilişki olduğuna dair ipucu verdiğini uman Friends hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Ne var ki Schwimmer'ın Huff Post UK'e konuşan temsilcileri, ikili arasında bir ilişki olduğu dedikodularının "gerçeği yansıtmadığını" söyledi. The Independent, yorum için Schwimmer ve Aniston'la temasa geçti.

Yeniden buluşma bölümünde Schwimmer, Aniston'dan "çok hoşlandığını" dile getirirken Aniston da hislerinin "karşılıklı" olduğunu söylemişti.

Ross karakterini canlandıran oyuncu "ikisinden biri her zaman bir ilişki içinde olduğu" için asla bir araya gelmediklerini söylerken Rachel'ı oynayan Aniston "Birbirimiz için duyduğumuz hayranlık ve sevginin hepsini Ross ve Rachel'a aktardık" diye eklemişti.
 

Friends (hbo max).jpg
Jennifer Aniston ve David Schwimmer, "Friends" dizisini çekerken birbirlerine karşı romantik bir ilgi duyuyormuş (HBO Max)


Oyuncular çekimler arasında "birbirlerine sokulup sarıldıklarını" söylerken rol arkadaşları da birbirlerinden hoşlandıklarını hepsinin "bildiğini" söylemişti.

Kaynak, "Jen'in evinde vakit geçiriyorlar, Jen akşamları yemek hazırlıyor ve birlikte sohbet edip gülerek kaliteli zaman geçirmenin tadını çıkarıyorlar" iddiasında bulunmuştu.

The Independent, yorum almak için Aniston'ın temsilcileriyle iletişime geçti.

InStyle'a yakın zamanda verdiği ve Apple TV+'da gösterilen The Morning Show'un ikinci sezonunun tanıtımını yapan bir röportajda Aniston, yeniden buluşma bölümünün çekimleri bittikten sonra Schwimmer'ın kızıyla beraber "uğradığını" söyledi.

Eski rol arkadaşlarının hepsinin birbirlerini daha fazla görmek için "gerçekten söz verdiğini" söyleyen Aniston "'Görüşmek için bir daha bu kadar uzun süre beklemeyeceğiz' dedik" diye ekledi.

Aynı röportajda Aniston, aşıyla ilgili düşünceleri "korku ve propagandayla" yönlendirilen arkadaşlarını "maalesef" kaybettiğini anlattı.

Aşı karşıtlarının eleştirilerini takiben paylaştığı devam niteliğindeki gönderide Aniston görüşlerinde ısrar ederek şunları yazdı:

Biraz hastalanabilirim ama hastaneye kaldırılmayacağım veya ölmeyeceğim.

AMA virüsü aşı olmayan veya sağlığı tehlikede (ya da önceden var olan bir rahatsızlığa sahip) olan birine BULAŞTIRABİLİRİM ve dolayısıyla onların hayatını tehlikeye atabilirim.

Aniston'ın televizyon siması Alex Levy'yi canlandırdığı The Morning Show, 17 Eylül'de Apple TV+'a geri dönüyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU