Prens Harry ve Meghan Markle tartışma yaratan HBO çizgi dizisine alay konusu oldu

Çift, "Asil bir şekilde mahvolduk!" diye ilan etti

Dizinin prömiyeri 29 Temmuz 2021'de yapıldı (HBO)

HBO'nun satirik çizgi dizisi The Prince geçen ay yayına girince manşetleri süslemiş, birçok kişi dizinin Prens George'la alay edişini "acımasız" diye nitelemişti. Fakat dizide alay konusu olan tek kraliyet mensubu o değildi. Çizgi dizinin bölümlerinde Prens Harry ve Meghan Markle da yoğun bir şekilde yer buluyor.

Family Guy'ın yazarı Gary Janetti'nin yarattığı dizi, Prens William'la Kate Middleton'ın tahta çıkma sırasında üçüncü olan en büyük çocuklarının gözünden kraliyet ailesinin hayali iç işleyişini konu ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bölümlerden birinde, Orlanda Bloom ve Condola Rashād'ın canlandırdığı Prens Harry ve Meghan Markle karakterleri, Royally Screwed (Asil Bir Şekilde Mahvolanlar) adlı ev dekorasyon programı sunarken görülüyor.

Çizgi dizideki çift kendilerini tanıtırken şöyle diyor:

Merhaba, ben Meghan Markle ve ben Harry, biz asil bir şekilde mahvolanlarız. Her hafta durumu kötü bir evi güzelleştiriyoruz.

Bir aile, evlerini dönüştürmek için çifte hayatları boyunca biriktirdikleri  75 bin doları (yaklaşık 650 bin TL) veriyor. Fakat ailenin annesi, kraliyet çiftinin tüm bütçeyi mutfak için som altın kakmalı bir tezgah arası kaplamasına harcadığını ve evin geri kalanının tamamen aynı olduğunu görünce yere yığılıyor.

Bu arada başka bir bölümdeki bir sahnede de Prens Harry, küçükken masaj terapisti olmak istediğini açıklıyor.

Markle da buna cevaben şöyle söylüyor:

Ah... Ben prenses olmak istiyordum.

Kocası da, "Oh, s**tın batırdın bu işi biraz" diye cevaplıyor.

The Prince'in kadrosunda Cambridge Düşesi rolünde Lucy Punch, Prens Charles rolünde Dan Stevens ve Prenses Charlotte rolünde Sophie Turner da yer alıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU