Nicole Kidman, yeni dizisi için 5 ay karakterden çıkmadığını söyledi

Kidman, zindelik tesisinin Rus yöneticisi rolüne bürünmek için metot oyunculuğunu tercih etti

Nine Perfect Strangers'ın Türkiye'de 18 Ağustos'ta yayımlanması planlanıyor (YouTube/Hulu)

Nicole Kidman, Hulu'nun yeni dizisi Nine Perfect Strangers'ı çekerken sağlıklı yaşam merkezinin Rus yöneticisi karakterinden 5 ay boyunca çıkmadığını itiraf etti.

Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin panelinde Kidman, Liane Moriarty'nin kitabının uyarlamasında Masha rolünü oynarken "keçileri kaçırdığına" dair şaka yaptı.

Kidman, "Sadece Masha diye seslenildiğinde cevap veriyordum" dedi.

Sürekli çok sakin, şifalı bir enerji yaymak istiyordum, bu yüzden de birilerine yaklaşıp elimi kalplerine koyduğumu, ellerini tuttuğumu hatırlıyorum. Onları tamamen görmezden geldiğimdeyse, benle konuşuyorlar ya da bana ismimle Nicole diye hitap ediyorlardı.

Oyuncu, şunları ekledi:

Etrafımdakilerle gerçekten ilişki kurabilmemin tek yolu buydu çünkü aksi halde rol yapmış olacaktım ve bu şekilde hissetmek istemiyordum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nine Perfect Strangers, gizemli Masha Dmitrichenko'nun (Kidman) işlettiği Tranquillum House adlı sağlık ve zindelik merkezinde geçiyor. Yapım, iyileşmek ve dönüşmek için bu inziva yerine gelen 9 stresli hastayı anlatıyor. Dizinin açıklamasına göre Masha, hastalarının yorgun zihin ve bedenlerini yeniden canlandırmayı hedeflerken, "bu 9 yabancının başlarına geleceklere dair hiçbir fikri yok".

Dizide ayrıca Melissa McCarthy, Luke Evans, Regina Hall, Samara Weaving, Michael Shannon, Asher Keddie, Grace Van Patten, Bobby Cannavale, Melvin Gregg, Tiffany Boone ve Manny Jacinto da rol alıyor.

Nine Perfect Strangers, Amazon Prime Birleşik Krallık'a 20 Ağustos Cuma günü geliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU