Avatar'ın yıldızı: 5. filmin senaryosu beni ağlattı

Stephen Lang, "James Cameron harika, orijinal ve güzel bir hikaye anlatıyor" diye konuştu

Avatar'ın oyuncu kadrosunda Sam Worthington, Zoe Saldana ve Stephen Lang gibi isimler var (Twentieth Century Fox)

Hollywood yıldızı Stephen Lang, sinema tarihine damga vuran yapımlardan Avatar'ın sabırsızlıkla beklenen devam filmlerinin sonuncusu hakkında konuştu.

Toplam 5 filmden oluşması beklenen seride, seneye çıkması hedeflenen Avatar 2 de dahil olmak üzere devam yapımlarının üzerindeki sır perdesi devam ediyor.

Lang de bunu bozmayarak popüler kültür içerikleri sitesi Collider'la yaptığı röportajda filmler hakkında bir ipucu vermedi. Ancak ünlü aktör, son filmin senaryosunun kendisini ağlattığını söyledi.

 

Miles-Quaritch-Stephen-Lang-in-James-Camerons-Avatar.jpg
Lang, film serisinde Albay Miles Quaritch'i canlandırıyor (Twentieth Century Fox)

 

"Son senaryoyu bitirdiğimde ağlıyordum. Sadece çok güzel olduğunu düşündüm" diyen Lang sözlerini şöyle sürdürdü:

Çünkü (James) Cameron harika, orijinal ve güzel bir hikaye anlatıyor. Bundan son derece etkilendim. Umuyorum ve inanıyorum ki seyirciler de fazlasıyla etkilenecek. Çünkü Cameron'ın çok çok iyi yaptığı şeylerden biri, sayfada yazanları sahneye çok gerçekçi bir şekilde taşımak.

Lang, ünlü yönetmenin sinema sektöründeki teknolojik gelişmeleri sıkı şekilde takip ettiğini ve bunlara eserlerinde yer verdiğini de söyledi:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu konuda kesinlikle fazlasıyla zaman harcıyor.

Avatar, 2019'da Avengers: Endgame tarafından geçildikten sonra tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi olarak yerini bu yıl martta yeniden kazanmıştı.

Avatar'ın Çin'de yeniden vizyona girmesi tekrar zirveye çıkmasını sağlamıştı. Box Office Mojo'ya göre filmin şu anki toplam gişe hasılatı 2,87 milyar dolarken (yaklaşık 24,5 milyar TL) Avengers: Endgame'in hasılatı 2,79 milyar dolar (yaklaşık 24 milyar TL).

Serinin üçüncü filminin 2024'te, 4. filminin 2026'da ve son filminin 2028'de vizyona girmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe, Collider, Box Office Mojo

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU