CHP milletvekili Kazım Arslan'a veda

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitiren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan için partisinin Denizli İl Başkanlığı önünde cenaze töreni düzenlendi

Fotoğraf: AA

Antalya'da geçirdiği beyin kanaması sonucu 7 Haziran'da yaşamını yitiren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan için partisinin Denizli İl Başkanlığı önünde sabah saatlerinde tören düzenlendi.

Öğlen vakti Müftü Ahmet Hulusi Camii'nde kılınan namazın ardından Arslan'ın cenazesi Denizli Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Kazım Arslan 4
1954'te Denizli'nin Tavas ilçesine doğan Kazım Arslan, evli ve iki çocuk babasıydı. Fotoğraf: AA


Arslan'ın eşi Nursel, kızı Nazife, oğlu Mesut Can Arslan ile akrabalarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri, partililer ve oyuncu Müjde Ar da törende hazır bulundu. 

20190608_2_36792962_45133132 (1).jpg
Fotoğraf: AA

Babasına veda etmek istemediğini vurgulayan Mesut Can Arslan, "Çok iyi bir eş ve çok iyi bir babaydı. İki aşkı vardı biri annem, diğeri partisi. Partisi için her zaman koşturdu. Siyasette kötü günler gördü ama vazgeçmedi. Halka hizmet etmeyi çok seviyordu, çok erken bir ayrılık oldu" ifadelerini kullandı. 
 

Kazım Arslan 3
Fotoğraf: AA​​​​​​​


​​​​​​​CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ise Kazım Arslan ile 1980'li yıllarda tanıştığını ve onu bir abi gibi sevdiğini söyledi. 

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Solmaz Köyü'nde 1954 yılında dünyaya gelen Arslan, 1976'da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuş, uzun yıllar avukatlık ve siyaset yapmıştı. 

Evli ve 2 çocuk babası olan Kazım Arslan, "Siyasete Adanan Hayat" adlı bir kitap kaleme almıştı. 
​​​​​​​

Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU