Britney Spears'ın babası kızının peşini bırakmıyor… Bu kez de hastaneye yatırmak istedi

Babasının iddiasına göre ünlü pop yıldızı doktorların tavsiyelerini dinlemiyor ve ilaçlarını doğru bir şekilde kullanmıyor

Fotoğraf: Reuters

Ünlü pop yıldızı Britney Spears’ın babası, vasisi konumunda olduğu kızının hastaneye yatırılmasını istiyor.

The Hill’de yer alan habere göre, kızının hayatının finansal ve tıbbi kontrolünü 13 yıldır elinde tutan Jamie Spears, Britney Spears’ın avukatlarının mahkemeye verdiği dilekçeye karşı itirazda bulundu. 

Jamie Spears, vasiliğinin sonlandırılması için avukatların gerekçe sunamadıklarını söyledi. Jamie Spears aynı zamanda avukatın talebinin “ironik” olduğunu belirterek şarkıcının diğer vasisi Jodi Montgomery ile yaptıkları görüşmelerden bahsetti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jamie Spears, “Montgomery geçen ay kızımın son davranışları ve genel sağlığından endişe duyduğunu söyledi. Montgomery, kızımın ilaçlarını doğru ve zamanlı almadığını, doktorların tavsiyelerini dinlemediğini ve hatta bazen doktorları görmeyi reddettiğini söyledi” dedi. 

Spears, Montgomery’nin kızının gidişatından “endişe duyduğunu” iddia etti ve ikilinin bir telefon konuşmasında Britney Spears’ın acil müdahale için hastaneye yatırılmasını konuştuklarını da ekledi. 

Montgomery, Jamie Spears’ın iddialarından sonra avukatı aracılığıyla bir açıklama yaparak sözlerinin “manipüle edildiğini ve yanlış aktarıldığını” belirtti. Montgomery, Spears’ın hastaneye yatmasını önermediğini de ekledi. Aksine Montgomery, Jamie Spears’ın vasiliğinin sonlanmasının Britney Spears’a fayda sağlayacağını söyledi. 

Vasilik sistemi

Vasilik, artık kendileri için karar veremeyen, genellikle yaşlı ve engelli insanlar için mahkeme tarafından atanan bir koruma türü. Ancak yaşadığı ruhsal sorunlardan sonra albüm yapan, konser veren, dizilerde konuk oyuncu olan Spears'ın davası örnek gösterilerek, bu sürecin kötüye kullanılabileceği savunuluyor.

 

The Hill

DAHA FAZLA HABER OKU