Büyükannesinin küllerini koymak için satın aldığı kolyeden bir başkasının kalıntıları çıktı

Nadine Roy, "İçinde küçük tüyler de vardı" diye ekledi

Kolyenin fiyatı yaklaşık 57 dolar (Nadine Roy)

Kanadalı bir kadının, yakın zamanda yaşamını yitiren büyükannesinin küllerini saklamak için satın aldığı kolyenin içinden bir başkasına ait kül ve saç çıktı.

Quebec eyaletine bağlı Gatineau kentinde yaşayan Nadine Roy geçen ay, kendisi, annesi, erkek kardeşi ve bir aile dostu için e-ticaret devi Amazon'daki üç ayrı satıcıdan 4 kolye alarak büyükannesinin küllerini saklamak istedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Roy, kargolar eve varınca işlerin ters gittiğini anladı. Zira talihsiz kadın, Kanada'nın resmi yayın kuruluşu CBC'yle yaptığı röportajda annesi ve kardeşi için satın aldığı kolyelerin sıkı şekilde paketlendiğini söyledi. Ancak kendisine gelen kolye plastik bir poşette duruyordu.

Roy, paketi açtığı anları şöyle anlattı:

Kolyeyi yan yatarken açtım ve tüm bu tozlar dışarı çıktı. Bunların aslında kül olduğunu hemen anladım. İçinde küçük tüyler de vardı.

Gördükleri karşısında şoke olduğunu söyleyen Roy, ürünün değerlendirme kısmına şu yorumu yaptı:

Bu nasıl mümkün olabiliyor? Kolyeyi açınca BÜYÜK bir sürprizle karşılaştım. Başkasının kalıntılarının/ küllerinin halihazırda içinde olduğunu gördüm. Midem bulandı. Ne yapacağımı bile bilmiyorum. Bu kabul edilemez. Çok iğrendim. Rahatsız ettiğim hayalet kalıntıları için üzgünüm.

Roy, yaşananları anlatmak için hem Amazon hem de satıcıyla iletişime geçti. Satıcı, kolye için ödenen parayı iade ederken, ürünlerin nakliyesinden Amazon'un sorumlu olduğunu söyledi.

E-ticaret sitesinin sözcüsü ise perşembe günü CBC'ye, "müşteriyle temas halinde olduklarını ve satıcıyla araştırma yaptıklarını" söyledi.

Satıcıysa CBC'nin sorularına cevap vermedi.

Roy, kolyeyi Ottawa'da bir mezarlıktaki bir ağacın dalına astığını söyledi:

Bir mezarlığa gittim. Kolyeyi, bir ağacın huzurlu, sessiz ve güzel görünen bir köşesine astım. Sanırım yapabileceğim en saygılı şey buydu.

 

Independent Türkçe, CBC

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU