Anderson'ın son kadrosu nefes kesti: Brody'den del Toro'ya, Wilson'dan McDormand'a yıldızlar geçidi The French Dispatch'te

İlk olarak The Independent'ta yayımlanan yeni görselde bol miktarda sürpriz yumurta var

Wes Anderson filmleri her zaman mükemmel bir oyuncu kadrosuna sahipti. Ancak yönetmen, yeni filmi için epey kalabalık bir grup topladı.

Sinemaseverlerin pandemi sebebiyle her zamankinden daha uzun süredir beklediği The French Dispatch'in vizyon tarihi hızla yaklaşıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film, geçen ay prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali'nde büyük beğeni toplamıştı. Etkinliğe filmin oyuncu kadrosundan bir avuç kişi katılmıştı.

Başrol oyuncuları bir süredir biliniyor olsa da yönetmenin, şimdiye kadarki kesinlikle en etkileyici oyuncu kadrosu ilk kez yepyeni bir afişte bir araya geldi.

Heyecan verici bir şekilde The Beatles'ın Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band albümünün kapağından esinlenilen afiş, film vizyona girene kadar Anderson hayranlarına bilgi verme umuduyla olay örgüsünden esintiler de sunuyor.

İlk olarak The Independent'ta yayımlanan posteri aşağıda bulabilirsiniz.

 

The-French-Dispatch-Poster.jpg

The French Dispatch, Wes Anderson'ın şimdiye kadarki en etkileyici kadrosuna sahip​​​​​​ olmasıyla iftihar ediyor (Fox Searchlight Pictures)

 

Posterde öne çıkanlar: Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray, Owen Wilson, Christoph Waltz, Edward Norton, Jason Schwartzman ve Anjelica Huston.

The French Dispatch 3 Aralık'ta vizyona girecek.

Anderson'ın Çılgın Liseliler (Rushmore), Tenenbaum Ailesi (The Royal Tenenbaums) ve Büyük Budapeşte Oteli (The Grand Budapest Hotel) gibi önceki filmleri Disney Plus'ın Star içerik servisinden izlenebiliyor.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU