Lily Allen, aktör babası Keith Allen'la neden görüşmediğini açıkladı

Şarkıcı ayrıca 20 yıl boyunca "kendi kendini tedavi edip hissizleştikten" sonra "yetişkin gibi davranabildiğini" hissettiğini söyledi

Ünlü şarkıcı babasıyla ilişkisinden daha önce de bahsetmişti (AFP)

Lily Allen, aktör babası Keith'le "bir süredir irtibat kurmadığını" söyleyerek, ona yabancılaşmasından bahsetti.

Şarkıcı bu ay, 2:22: A Ghost Story (2:22: Bir Hayalet Hikayesi) oyunuyla Londra'daki Noël Coward tiyatrosunda sahneye çıkacak. İlk tiyatro oyununa ebeveynlerinin verdiği tepkiden bahseden Allen, The Telegraph'a, annesi yapımcı Alison Owen'ın kendisini desteklediğini fakat babası, The Pembrokeshire Murders (Pembrokeshire Cinayetleri) yıldızı Keith'ten haber almadığını söyledi.

Allen, "Dürüst olmak gerekirse, aslında bir süredir onunla konuşmadım. Ona en son Babalar Gününde mesaj attım ve 'Teşekkür ederim' yazdı. Bir süredir irtibat kurmadık" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce de babasıyla olan gergin ilişkisi hakkında konuşan Allen, 2018'de o yıl anılarında yazdığı bir şey yüzünden ters düştüklerini açıklamıştı.

Şarkıcı, My Thoughts Exactly (Tam Olarak Düşüncelerim) kitabında, kendisi 14 yaşındayken, babası Keith'in Glastonbury Festivali'nde kokain nedeniyle kalp krizi geçirdiğini iddia ediyor. Allen, bu itirafın babasını "epey sinirlendirdiğini" ve babasının bunun aslında akut gıda zehirlenmesinden kaynaklandığını iddia ettiğini söyledi.

Ünlü şarkıcı bundan birkaç yıl önce, 2015'te bir tweet'inde şöyle demişti:

Ben 4 yaşındayken babam beni terk etti, bundan bıktım. Gazetelere manşet olduğumda babam Latitude'daydı ve beni görmeye bile gelmedi. Muhtemelen hayatım boyunca babamla geçirdiğimden daha fazla zamanı köpeklerimi gezdirmek için harcamışımdır.

The Telegraph'taki hafta sonu röportajında Allen'ın akıl sağlığı hakkında da konuştuğu görüldü. Şarkıcı, gazeteye şunları söyledi:

"Uzun süredir bir baloncuğun içinde yaşıyor, hep ben, ben, ben diyordum. (Ama şimdi) sanırım geçmişte olmadığım şeyleri hissetmek için kendimi açmaya hazırım.

Son 15-20 yılımı kendi kendimi tedavi edip duygular konusunda hissizleşmekle geçirdim... Uzun zamandır yapmadığım bir şekilde, ilgili bir yetişkin gibi davranabileceğimi hissediyorum.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU