Soylu'dan "yangın paylaşımları" ile ilgili açıklama: Toplumsal duyarlılığı yönlendirmek isteyen provokatörlere dikkat edelim

Orman yangını ile ilgili yapılan bazı paylaşımları eleştiren Soylu,"Kötülükten, kaostan beslenenler, özellikle sosyal medyada zehir saçıyorlar" dedi

Fotoğraf: AA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ülkede devam eden orman yangınları ile ilgili sosyal medya paylaşımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Twitter hesabından açıklama yapan Soylu, "Ciğerlerimizi yakan yangınlar nedeniyle oluşan toplumsal duyarlılığı yönlendirmek isteyen provokatörlere dikkat edelim. Kötülükten, kaostan beslenenler, özellikle sosyal medyada zehir saçıyorlar" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yangınla ilgili paylaşımlarda toplum vicdanının istismar edilmeye çalışıldığın savunan Soylu şöyle devam etti:

Biz, her insanın olduğu gibi; her ağacın, her hayvanın, her börtü böceğin hayat hakkını son nefesimize kadar koruruz. Kaos isteyenlerin, nefret tohumu ekenlerin, toplumun vicdanını istismar edenlerin oyunlarına gelmeyiz. Dezenformasyonla, yalan haberlerle toplumun moral durumunu bozmak isteyenler amaçlarına kavuşamayacaklardır. 

Orman yangınları üzerinden kardeşliğimizi hedef alarak daha büyük yangınları tutuşturmak isteyenleri tanıyoruz.  Gün, kaos isteyen, gerilim isteyen, kavga ve şiddet isteyenlerin emellerini boşa çıkaracak, 85 milyon vatandaşımızın birlik ve beraberlik günüdür.  Bütün yangınları birlik ve beraberlik ruhuyla söndüreceğiz ve inşallah sonsuza kadar bir olacağız. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU