Bahçeli: Çılgın Türkler seferde, 2023’te zafer yaşayacağız

"Hedefimiz de 2023’te yeni bir Türk mucizesine imza atmaktır"

Fotoğraf: AA

MHP lideri, Cumhur İttifakı'nın "Türk milletini küresel bir güç haline getirecek 2053 ve 2071 vizyonunun altyapısını kuracağı" görüşünü dile getirerek, "Çılgın Türkler seferde. 2023'te cumhurun zaferini yaşayacağız" diye konuştu. 

Türkgün gazetesine konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın dağılacağı söylentilerine tepki gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türk Milletinin ittifakıdır. Camdan vazo değil ki çatlamaya müsait olsun" ifadelerini kullandı.

MHP lideri,açıklamalarının devamında özetle şu ifadeleri kullandı:

Lider ülke Türkiye’nin amacındayız. Hedefimiz de 2023’te yeni bir Türk mucizesine imza atmaktır. Çılgın Türkler seferdedir, güvenilir bir pusula olmadan yönlerini bulmaya çalışan çıldırmışlar ise tedirgindir. Ortak akılla, ortak iradeyle hareket edip, 2023’te ekolojik açıdan güvenli, toplumsal bakımdan huzurlu, milli birliğini pekiştirmiş, ekonomik ve siyasi dengesini kurmuş; adil, adaletli, eşitlik ilkelerini ihata eden; aynı şekilde temel ve kronik sorunlarını çözmüş bir Türkiye’ye ulaşma azmimiz günbegün kuvvetlenmektedir. Bunu başaracağız. 2023’te cumhurun zaferini yaşayacağız. Cumhuriyet’in önünü aydınlatacağız. Bunları yapabilecek inancımız, itibarımız, irfanımız, imanımız, irademiz, bunlarla mündemiç ittifakımız vardır.

 

Türkgün

DAHA FAZLA HABER OKU