How I Met Your Mother: Karakterlerin birbirinden gizlediği 7 önemli sır

Dizinin ana karakterleri irili ufaklı birçok sırrı birbirlerinden gizlemişti

Sevilen dizide karakterlerin ilişkilerine dair sakladıkları sırlar hikayenin akışı açısından belirleyici olmuştu (CBS/20th Century Fox Television)

Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden How I Met Your Mother'ın spin-off'unun yayımlanacak olması yapıma dair eski tartışmaların yeniden gündeme gelmesine ön ayak oluyor. 

Dijital yayın platformu Hulu, Hilary Duff'ın başrolünde yer alacağı How I Met Your Father'ın yapım aşamasında olduğunu açıklamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ted, Robin, Marshall, Barney ve Lily'nin maceraları etrafında şekillenen orijinal dizi sıkı dostların birbirinden birçok sırrı gizlediğini ekranlara getirmişti. Bunlardan bir kısmı ufak sırlarken bazıları da ciddi kırılmalara neden olmuştu. 

Screen Rant'in haberine göre bu sırların en çok ilgi çekenlerinden biri Lily'nin Barney'nin Robin'e duyduğu aşkı uzun süre saklayabilmiş olmasıydı. 

Bununla birlikte Lily ve Marshall dizinin en istikrarlı çifti olsa da Marshall hayalindeki işi Lily'ye danışmadan kabul etmişti. Bu durum çiftin en büyük kavgalarından birini etmesine neden olmuştu. 

Lily'nin yüklü kredi kartı faturalarını Marshall'dan gizlemesi de saklanan sırlar arasındaydı. 

 

1.jpg
(CBS)

 

Öte yandan Victoria'yı Robin'le aldatmak muhtemelen Ted'in yaptığı en kötü şeylerden biriydi. Üstelik Ted, Robin'e de Victoria'dan ayrıldığını söylemişti. Ted'in sırrının ortaya çıkması Robin'le ilişkisinin epey kötüye gitmesine neden olmuştu. 

Barney ve Robin'in partnerlerini aldatarak birlikte olması da dizideki ilişki sırları arasında yer alıyordu. 

 

2.jpg
(CBS)

 

Lily'nin ikinci hamileliği diğer karakterler açısından olduğu kadar seyirciler açısından da sırdı. Marshall ve Lily'nin Roma'ya dair kavgası izleyicilerin beklediğinden çok daha kötü biçimde gerçekleşmişti. Ancak Lily'nin sırrının ortaya çıkmasıyla yaşananlar anlam kazanmıştı. Ekip Lily'nin ne sakladığını bulmaya çalışırken pozitif hamilelik testi her şeyi açıklığa kavuşturmuştu. 

Lily ve Marshall'ın evlenmesinden birkaç bölüm önce Ted ve Robin ayrılmış ancak bunu arkadaşlarının mutlu gününde üzülmemesi için saklamıştı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU