Binali Yıldırım: TV’de her şeyi konuşuruz ama öncelik İstanbul

Millet ittifakının AK Partili İstanbul adayı Binali Yıldırım bayramın ikinci gününü geçirdiği Sivas’ta soruları yanıtladı

AK Parti ve CHP’nin İstanbul adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu bayram sonrası bir televizyon tartışmasında karşı karşıya gelecek. Programın hangi kanalda ve nasıl bir moderasyonda gerçekleştirileceği henüz bilinmiyor. İki parti arasında TV programının çerçevesine ilişkin görüşmeler sürüyor.

Sivas’taki temasları sırasında konuyla ilgili soruyu yanıtlayan Binali Yıldırım, “Biz her şeye hazırız, her şeyi konuşuruz ancak öncelik İstanbul” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın, CHP’li Engin Altay ile konuya ilişkin yaptığı görüşmeyi hatırlatan Yıldırım, “Mahir Bey, CHP Genel Başkan Yardımcısı ile görüştü. Onlar da Sayın Genel Başkan Kemal Bey’e aktarmışlar. Kemal Bey de izin vermiş” dedi.

Binali Yıldırım, 22 Mayıs 2019’da, Ekrem İmamoğlu ile TV’de bir tartışma programına katılıp katılmayacağı sorusuna, “Bu benim tek başıma verebileceğim bir karar değil, prensipte olabilir” demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU