Britney Spears vasiliği sonlandırmak için ünlülerin avukatını tuttu

Şarkıcıyı yaklaşık 13 yıl boyunca temsil eden avukat Samuel D. Ingham bu ay görevden ayrılmıştı

Britney Spears, babasının vasilikten ayrılmasını ve vasiliğin sona ermesini sağlaması için yeni bir avukat tuttu.

TMZ'nin haberine göre, eskiden ABD Adalet Bakanlığı'nda federal savcılık yapan Mathew Rosengart, 39 yaşındaki şarkıcının yeni avukatı olma sürecini başlattı.

Rosengart, 14 Temmuz Çarşamba günü Los Angeles mahkemesine uzaktan katılarak yargıçtan Spears'ın avukatı olarak atanmayı talep edecek.

Ancak "Toxic" parçasıyla bilinen şarkıcı, babası Jamie Spears'ın izni olmaksızın yasal bakımdan bağlayıcı herhangi bir sözleşme imzalayamadığı için durum hala karmaşık.

Bu nedenle Ben Affleck, Sean Penn ve Steven Spielberg gibi diğer ünlülerin de avukatlığını üstlenen Rosengart'ın, Spears'ın kendi avukatını seçmesinin anayasal hakkı olduğunu savunması bekleniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkıcının yaklaşık 13 yıllık eski avukatı Samuel D. Ingham bu ay görevden ayrılmıştı.

Ingham'dan bir gün önce Spears'ın menajeri Larry Rudolph istifa etmiş, bir hafta önce de varlıklarının ortak vasisi görevi bırakmıştı.

Pop yıldızı, 24 Haziran Çarşamba günü vererek bomba etkisi yarattığı mahkeme ifadesinden sonra yaptığı ilk basın açıklamasında, "Başıma gelenleri paylaşmaktan utandığım için" yıllardır "her şey yolundaymış gibi davranıyordum" dedi.

Spears, hayatını ve kariyerini kontrol eden vasiliği "istismar edici" olarak nitelendirerek bunun sona erdirilmesini Yargıç Brenda Penny'den istedi.

Şarkıcı ayrıca, mahkemenin emrettiği düzenlemeyle doğum kontrol cihazı kullanmaya mecbur tutulduğunu ve erkek arkadaşı Sam Asghari'yle evlenmesinin engellendiğini açıkladı.

2018'den beri sahneye çıkmayan Spears, babası tartışmalı vasilikten el çektirilmediği sürece bir daha sahne almayacağını söyledi.

Şarkıcı mahkemede, "Bu vasiliğin istismarcı olduğuna gerçekten inanıyorum" dedi.

Dileğim ve hayalim tüm bunların sona ermesi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU