Euro 2020 finali: Yedi yaşındaki çocuk, Prens William'dan Kate Middleton'ın biletini istedi

Küçük çocuk "Siz biletinizi paylaşın, ben de atıştırmalıklarımı paylaşayım" diye teklifte bulundu

Prens William, Prens George ve Cambridge Düşesi, İngiltere ve Almanya arasındaki UEFA EURO 2020 maçında ilk golü kutluyor (AFP)

Yedi yaşındaki bir çocuk, Euro 2020 finaline katılmayacağını varsaydığı Cambridge Düşesi’nin biletini Prens William'dan kibarca istedi.

El yazısıyla kaleme alınan ve annesi tarafından Facebook'ta paylaşılan mektupta çocuk, William'ı ikna etmeye çalışmak için elinden gelenin en iyisini yaptı ve Dük biletini paylaşırsa onunla atıştırmalıklarını bölüşeceğine söz verdi.

"Sevgili Cambridge Dükü ve Düşesi" hitabıyla başlayan mektupta çocuk şunları yazdı:

Merhaba, ben Jack ve 7 yaşındayım.

Kate futbol maçına gidemeyeceği için acaba onun biletini alabilir miyim diye merak ediyordum. Nazik olduğunuzu, çocukları sevdiğinizi biliyorum ve ben de bir çocuğum.

Jack şunları ekledi:

Ayrıca annem de paylaşmak önemsemektir diyor. Siz biletinizi paylaşın, ben de atıştırmalıklarımı paylaşayım. Lütfen ama lütfen, gerçekten kazandığımızı görmek istiyorum.

Mektubu imzaladıktan sonra çocuk şu notu düştü:

Not: Futbol evine geliyor, gerçekten öyle!

 

6.jpg

Yedi yaşındaki Jack'in Cambridge Dükü ve Düşesi'ne yazdığı mektup (Facebook)

 

İngiltere çarşamba günkü maçta kaptan Harry Kane'in uzatma devrelerinde attığı golle Danimarka'yı 2-1 yenerek takımı şampiyona finaline taşıdı.

İngiltere 1966'dan beri ilk kez uluslararası bir şampiyonada finale yükseldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hem Kate hem William hem de oğulları George, İngiltere'nin 29 Haziran'da Wembley'de Almanya'ya karşı oynadığı maçı seyretmişti.

İngiltere futbol takımının taraftarı olduğu iyi bilinen 7 yaşındaki George, daha önce 2019’da düşesin çektiği bir doğum günü fotoğrafında takımın formasını giyerken görüntülenmişti.

Kalabalığın içinde, William ve Kate’in arasında görülen George, babasıyla aynı lacivert takım elbiseyi giymiş, aynı kravatı takmış ve kalabalık milli marşı söylerken onlara eşlik etmişti.

Aynı zamanda Futbol Federasyonu'nun başkanı olan William'ın pazar İngiltere'nin İtalya'yla karşılaşmasını izleyeceği, All England Lawn Tennis and Croquet Club'ın hamisi Kate'inse Wimbledon Tenis Turnuvası'nın tek erkekler finaline katılacağı anlaşılıyor.

Kensington Sarayı bu hafta Cambridge Düşesi'nin Kovid-19 testi pozitif çıkan biriyle temasa geçtikten sonra gönüllü tecride girdiğini duyurmuştu.

Ancak 9 Temmuz Cuma açıklama yapan Saray, Wimbledon'da tek kadınlar finalini izleyeceği cumartesi gününden itibaren Kate Middleton’ın artık tecritte olmayacağını doğrulamıştı.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU