Paris Hilton, Britney Spears'ın kendisine dair yorumlarının yanlış anlaşıldığını söyledi

İkili, 1990'larda ve 2000'lerde şöhretlerinin zirvesindeyken sık sık birlikte görülüyordu

Paris Hilton podcast'inde konuşurken (Instagram/Paris Hilton)

Paris Hilton, Britney Spears'ın mahkemede yaptığı açıklamaları tabloid basının bağlam dışına çıkarmasının ardından pop yıldızını savundu.

Spears, servetini ve kişisel işlerini kontrol eden vasiliğin kaldırılması için temyize giderek davayı sürdürürken geçen ay Los Angeles'taki mahkemede çarpıcı bir ifade vermişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İfadesi sırasında Spears, Hilton'ın gençken gittiği yatılı okulda tacize uğradığı yönündeki iddialarına "inanmadığını" söylemişti.

Spears, vasiliğin kendisini suistimal ettiğine dair iddialarına inanılmamasından neden korktuğunu açıklamak için Hilton'dan bahsetmişti.

This is Paris podcast'inde Spears'la ilgili konuşan Hilton şarkıcının kendisine yalancı demediğinin açık olduğunu düşündüğünü belirtti.

Hilton, "Öyle demek istemediğini biliyorum" dedi.

Haberi gördüğünde inanamadığını söylemek istedi. Söylediği şuydu, ki herkes bunu duydu, 'Britney Spears'tan, Paris Hilton'dan bahsediyoruz. Mükemmel hayatları var. Onlara kim inanacak? Ben bile Paris'e inanmadım, bana kim inanacak?' dedi.

Hilton, bunu "medyanın yanlış anlaması" olarak gördüğünü söyledi.

40 yaşındaki Hilton, Spears'ın 23 Haziran'daki ifadesinin yüreğini parçaladığını ve "Britney'i her zaman sevip destekleyeceğini" söyledi.

Podcast'in videosunu Instagram'da paylaştığı gönderide, "O çok merhametli ve tatlı" yazdı.

Özgürlüğünü hak ediyor. Uzun zamandır #FreeBritney diyorum ve o özgür kalana dek bunu söylemeye devam edeceğim.

Hilton şunları ekledi:

İstismar mağdurlarını korumak için hepimizin ses çıkarması gerekiyor. O muazzam derecede cesur ve kendi gerçeğini anlatarak ilham kaynağı oldu. Öne çıkıp hikayenizi anlatmanın ne kadar zor olduğunu şahsen biliyorum ve bu yüzden umarım Britney şu anda dünyanın onu ne kadar çok sevip desteklendiğini biliyordur.

 

 

Spears'ın müzikten resmen emekli olmayı düşündüğü bu hafta bildirildi.

Gelişme, Spears'ın uzun süredir menajerliğini yapan Larry Rudolph'un, şarkıcının vasileri babası Jamie Spears ve hastabakıcısı Jodi Montgomery'e yazdığı istifa mektubuyla ortaya çıktı.

Rudolp, "Britney'le son iletişimimimizden bu yana iki buçuk yıldan uzun zaman geçti. Bu zaman zarfında bana işe süresiz olarak ara vermek istediğini söyledi. Bugün Britney'in resmi olarak emekli olma niyetini dile getirdiğinin öğrendim" dedi.

Bildiğiniz gibi, hiçbir zaman vasiliğin ya da onun yürüttüğü işlemlerin parçası olmadım, bu yüzden ayrıntıların büyük kısmına hakim değilim. En başta Britney'in isteği üzerine kariyerini yönetmek ve ona yardımcı olmak için işe alındım.

Ve menajeri olarak artık profesyonel hizmetlerime ihtiyaç kalmadığı için ekibinden istifa etmemin Britney'in iyiliğine olduğuna inanıyorum.

Lütfen bu mektubu resmi istifam olarak kabul edin.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU