McDonald’s’a giren atın görüntüsü sosyal medyada viral oldu

Bu müşteri kelimenin tam anlamıyla at gibi acıkmış durumda

İngiltere’nin Staines şehrinde bir at, sahibi tarafından McDonald’s’a götürülerek “siparişini bekledi.”

Görüntüleri sosyal medyada viral olan olayda, at arabasıyla geldiği arabaya servis şubesinde sıra beklemekten sıkılan adam, atını restoranın içine doğru sürdü. Adı açıklanmayan adam restorandaki görevliye, “Bir double cheeseburger istiyor. Ağzına bakın, kredi kartı orada, temassız” diye seslendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Görevli servis yapmayı reddetti ancak tam da bu sırada atın restoranın önüne pislemesi etraftakilerin gülüşmelerine neden oldu.

Olay anını videoya çeken bir kişi, “Komikti. Bir atı McDonald’s’a girerken görmek hayatta bir kez yaşanabilecek bir şey” dedi. Taksi şoförü olduğunu belirten ancak adını vermeyen adam sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sıramı bekliyordum. Sonra at arabasını gördüm. Arabaya servis bölümüne girmeye çalışıyorlardı ama çok kalabalıktı bu yüzden ana kapıya gittiler.”

Restoran Müdürü Manir Muhammed ise yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle dile getirdi:

“Herkes fotoğraf ve video çekiyordu. Gerçekten şok olmuştum. Bir ata ilk kez bu kadar yaklaştım. Ne yapacağımı bilmiyordum. Ama neyse ki at tamamen restorana girmeden gittiler.”

Galler’de bulunan Llanelli kasabasındaki at arabası sahiplerinin bu bölgedeki McDonald’s şubesinden sık sık bu şekilde hizmet aldığı biliniyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU