Kadınları taciz ederken kendini kayda aldı, spor salonundan atıldı

Videodaki adamın "Bu o***ç*** geçen gün bir s***ğe asıldığım için s***m üyeliğimin iptal edildiğini söylüyor" dediği duyuluyor

Kendini "istemsiz bekar" olarak niteleyen adamın spor salonundaki bir kadın müşteriye karşı davranışı sebebiyle üyeliği iptal edildi (YouTube/Jay Rockefeller)

Bir dizi viral YouTube videosu, kadınlara cinsel tacizde bulunduğu için spor salonundan atılan ve kendini "istemsiz bekar" olarak niteleyen bir adamı gözler önüne seriyor.

Adamın spor salonundaki bir kadına yaklaşırken kendini kayda aldığı ilk video 16 binden fazla izlendi. Görüntülerde adam, "Güzel bir vücudun var. Bundan sonra bir masaj ister misin?" diyor.

Kadın daveti reddedince adam bu kez, "Hadi adamım, bu b***tan bir şey" diyor.

İstemediği halde bekar kalan kişileri ifade eden "istemsiz bekar" terimi, cinsiyetçi erkek hakları grupları tarafından benimsenen bir tabir. İftira ve İnkarla Mücadele Birliği, istemsiz bekarları "romantik başarısızlıklarından dolayı kadınları ve toplumu suçlayan heteroseksüel erkekler" olarak tanımlıyor.

Video, adamın kendisinden tesisi terk etmesini isteyen bir spor salonu çalışanına küfretmesine geçiyor.

Adam karşı koyarak şunları söylüyor:

Kadın olsaydım bana böyle davranmazdınız. Ateşli bir s***k olsaydım bana böyle davranmazdınız... Sadece ateşli fahişeleri seviyorsunuz değil mi?

İkinci videodaysa aynı adamın bir kez daha spor salonuna girmeye çalıştığı ve spor salonu üyeliğinin yönetim tarafından iptal edildiğini öğrenince hayal kırıklığına uğradığı görülüyor.

Adam, "Bu o***ç*** geçen gün bir s***ğe asıldığım için s***m üyeliğimin iptal edildiğini söylüyor" diyor.

Videodaki kişinin, YouTube kanalının sahibi "Jay Rockefeller" olduğuna inanılıyor fakat bunun adamın gerçek ismi olup olmadığı belirsiz. Kanal, adamın benzer davranışlarda bulunduğu videolarla dolu.

Adam, "Gerçeklik Stratejisi, Söyleyiş Temeli, Öz-Sabotaj, NEET ORDUSU" başlıklı bir videoda, "Kızların yanına gidiyorum ve hiçbiri benimle s*** istemiyor" diyor.

En çok tanınan istemsiz bekarlardan biri, 2014'te Kaliforniya'daki Isla Vista'da ateş açarak 6 kişiyi öldüren ve 14 kişiyi yaralayan, sonrasında da intihar eden Elliot Rodger'dı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rodger, Lahey'in "kadın düşmanı terör eylemi" olarak nitelediği şiddet eylemi öncesinde YouTube'a, kadınların kendisiyle cinsel ilişkiye girmediği için yanlış yaptığına dair inancını açıkladığı "Elliot Rodger'ın İntikamı" başlıklı bir video yüklemişti. Rodger duygularını yazılı bir manifestoyla da özetlemişti.

Bazı "Jay Rockefeller" videolarında söz konusu adam, diğer erkek ve kadınları taciz ederken görülüyor. "Siyah Hap HAREKET HALİNDE!! ERKEK DÜŞMANLIĞI!!!" başlıklı bir videoda asansör beklerken yanındaki bir adama hakaretler savuruyor.

The Independent, bahse konu videoların taciz politikalarını nasıl ihlal etmediğini öğrenmek için YouTube'un çatı şirketi Google'la irtibata geçti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU