Spearsların aile dostu: Britney'in babası ona "şişman" ve "fahişe" diyordu

Ailenin yakın dostu Jacqueline Butcher, Jamie Spears'ın kızına destek olmadığını söyledi

Spears'ın vesayetin bitirilmesi için açtığı davadaki tartışma yaratan ifadesine rağmen babasının vasilik rolüne son verilmedi (AFP)

Spears ailesinin yakın dostu, Britney Spears'ın babasının kızını "şişman", "fahişe" ve "korkunç bir anne" diye nitelediğini öne sürdü. Jacqueline Butcher vesayetin başlamasından kısa bir süre sonra Jamie Spears'ın, kızına destek olmak yerine kötü sözler sarf ettiğini ifade etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Britney Spears'ın 2008'de yaşadığı zihinsel çöküntünün ardından babasına mahkeme kararıyla vasilik görevi verilmişti.

Page Six'in haberine göre Jacqueline Butcher, Jamie Spears'ın sahip olduğu kontrolle, "Ben Britney Spears'ım" diye pek çok kez bağırdığını da iddia etti. 

Butcher şu ifadeleri kullandı:

Jamie söze ‘bebeğim' diye başlamıştı ve 'Seni seviyoruz fakat yardıma ihtiyacın var' diye sürdüreceğini düşünmüştüm. Ancak bunun yerine, 'Şişmansın. Baban sana diyet ve antrenman yaptıracak' dedi.

Ailenin yakın dostu Jamie Spears'ın kızına destek olmak yerine ona "fahişe ve korkunç bir annesin" dediğini söyledi. 

Butcher vesayet altında Britney Spears'ın yaşadıklarına dair şunları söyledi:

Jamie kızına ancak emirlerine uyarsa çocuklarını görebileceğini söylerdi ve annesi Lynne Spears, 'Sadece babana itaat et, seni dışarı çıkaracaklar' der gibiydi.

Lynne Spears eşi Jamie'den 2002'de sözlü istismar da dahil kızına yaptıkları nedeniyle boşandığını belirtmişti. Butcher, Lynne Spears'ın vesayete birkaç ay süreceğini düşünerek destek verdiğini söyledi. 

Öte yandan Deadline'ın haberine göre Britney Spears'ın uzun süredir menajerliğini yapan Larry Rudolph görevinden ayrıldığını açıkladı. Rudolph şarkıcının "emekli olmak" istemesi nedeniyle böyle bir karar verdiğini söyledi. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Deadline

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU