Megan Fox'tan Onur Ayı paylaşımı: "20 yıldan uzun süredir LGBTQIA'daki B'yi kuşanıyorum"

Oyuncu ilk kez 2008'de biseksüel olduğunu açıklamıştı

Megan Fox kariyeri boyunca LGBTQ+ haklarını savundu (Reuters)

Megan Fox, biseksüelliğini kutladığı ve 20 yılı aşkın süredir LGBTQ+ topluluğunun üyesi olmaktan duyduğu onuru paylaştığı gönderiyle Onur Ayı'na dikkat çekti.

Transformers'ın yıldızı, pazar günü French manikürü yapılmış gökkuşağı renklerindeki tırnaklarıyla çeşitli selfieler çektiği Instagram paylaşımıyla biseksüelliğini onurlandırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğrafı "20 yıldan uzun zamandır LGBTQIA'daki B'yi kuşanıyorum" ifadesiyle paylaşan Fox iki gökkuşağı emojisi kullanmasının yanı sıra kâr amacı gütmeyen kuruluşlar MoveOn ve Into Action'ı etiketledi.

Kutlama paylaşımı 35 yaşındaki Fox'un hayranlarından bir sürü destekleyici yorum gelmesine yol açtı. Bir kişi "Biseksüel kraliçe arkadaşım" yazarken, bir diğeri de "Tabii kraliçem, büyük hayranınım" dedi.

Paylaşım başka bir kullanıcının şaka yapmasına neden oldu:

Yani bana bir şans olduğunu söylüyorsun.

Şu anda Machine Gun Kelly'le ilişkisi olan Fox cinselliğine dair ilk defa konuşmuyor.

2008'de GQ'ya konuşan oyuncu, kendini bir kadınla ilişkide hayal edebildiğini söylerken, "tüm insanların her iki cinsiyete de ilgi duyabilecek şekilde dünyaya geldiğini" düşündüğünü dile getirmişti.

 

 

Fox, ertesi yıl Esquire'a "herkesin biseksüel doğduğunu ve toplumun baskılarına göre bilinçaltında tercihler yaptığına" inandığını belirttikten sonra, "aklında biseksüelliğine dair hiçbir soru işareti olmadığını" eklemişti.

Fox ayrıca kariyeri boyunca LGBTQ+ topluluğunu lafını esirgemeden destekledi. Oyuncu 2019'da LGBTQ+ karşıtı yasalara karşı çıkmak için fikirlerini açıkça dile getirdi.

Gerçek adı Colson Baker olan Machine Gun Kelly'le ilişkisinden önce Fox, Brian Austin Green'le evliydi. Fox'un Green'le olan evliliğinden üç oğlu var: 8 yaşındaki Noah, 7 yaşında Bodhi ve 4 yaşındaki Journey.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU