Abdullah Avcı resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın teknik direktörlük konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladıkları Abdullah Avcı sonrası, siyah-beyazlı kulübün resmi Twitter hesabından "Av zamanı" başlığıyla bir paylaşım yapıldı

Beşiktaş Kulübü, teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getirdiğini resmen açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Şanlı tarihimize yeni zaferler ekleme zamanı. Hoş geldin Abdullah Avcı. Şimdi av zamanı" ifadelerine yer verildi.

 

 

Saat 16.00'da Abdullah Avcı imalı paylaşım yapıldı

Beşiktaş Kulübü, sosyal medya hesabından, Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'nın getirildiğini açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi Twitter hesabından "Av Zamanı" başlığıyla yayınlanan videoda, karlı bir dağda süzülen kartal videosu paylaşıldı. Videonun sonunda da "Av Zamanı" notu yer aldı.
 


Başlığın yanına kum saati emojisinin kullanılması, Abdullah Avcı'nın resmi olarak açıklanmasına az bir süre kaldığı yorumlarını da beraberinde getirdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün akşam Ankara Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen iftara katılarak Abdullah Avcı ismini doğrulamış ve bayrama kadar herşeyin belli olacağını dile getirmişti.  

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU