Yıldırım: İSPARK nasıl zarar etmiş, benim de kafama yatmıyor

AK Parti'nin İBB adayı Binali Yıldırım İSPARK'ın zarar ettiğiyle ilgili soruya bu yanıtı verdi

Fotoğraf: AA

23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçiminde AK Parti ve MHP'nin adayı Binali Yıldırım, TV5'te 'Seçim Özel' programında Mustafa Yılmaz'ın konuğu oldu. Yıldırım, İSPARK'ın zarar etmesine ilişkin, "Benim de kafama yatmıyor" dedi. 

Yıldırım,  İSPARK’ın zarar etmesine ilişkin sorusuna “Onu ben de anlamış değilim. Gelince anlayacağız. Benim de kafama yatmıyor” dedi.

CHP ve İYİ Parti'nin adayı Ekrem İmamoğlu FOX Tv'de katıldığı İsmail Küçükkaya'nın programında İSPARK'ın 351 milyon lira cirosuna karşılık, 1 milyon lira kar yaptığını söylemişti. 

Kadir Topbaş sorusuna yanıt

Binali Yıldırım ‘Kadir Topbaş’ı neden ziyaret ettiniz?’ sorununa da şöyle yanıt verdi:

“Kadir Topbaş bizim belediye başkanlığımızı yaptı çok da başarılı belediye başkanıydı. Belediye başkanlığından ayrıldı diye bizim selamı sabahı kesmemiz mi gerekiyor? Kadir Beyle bir hukukumuz var. Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkanlığı’ndan başlayan Beyoğlu Belediye Başkanlığı’ndan Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan birlikte yaptığımız birçok proje var. Bir hukukumuz var yani. Belediye başkanlığını bıraktı diye bütün defteri kapatacağız hafızamızdan silecek miyiz?” 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU