İkinci kez musluğu açık bırakıp su baskınına yol açan kediler viral oldu

Kedilerin gece vakti bir şekilde musluğu açtığı ve su baskınına neden olduğu söylendi

Singapur'da bir dairede iki kez su baskınına neden olarak sahiplerini şoke eden Mavi Rus kedileri yaramazlıklarıyla internet fenomeni haline geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

@zul_taylor12 adlı Singapurlu bir TikTok kullanıcısı, 9 Haziran'da su basmış dairesinin bir videosunu paylaştı. Kullanıcı videoda "Evcil kedilerinizin yaramazlıkları nedeniyle su basmış bir evle her gün karşılaşmıyorsunuzdur" ifadelerini kullandı.

Şaşırtıcı bir şekilde, bu ilk su baskını değildi:

Ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşlar, bu ikinci sefer. İkisinde de aynı şey, ben uyurken ve evde başka kimse yokken.

TikTok kullanıcısının hepsi Mavi Rus kedisi olan evcil hayvanları, görünüşe göre her iki olayda da mutfak musluğunu açarak su baskınına neden oldu.

Sahibi ve kedileri kısa sürede her yerden yığınla mesaj aldı.

Kedilerinden birinin suda oynaştığını gösteren viral video, pandemi sırasında internet kullanıcıları için iyi bir eğlence kaynağı oldu. Yerel medyaya durumu "çok sevimli" bulduğunu itiraf eden kedi sahibi, dairesini su basmasına rağmen evcil hayvanlarına kızamadığını söylüyor.
 


Kedilerin dairesinde su baskınına neden olduğu ikinci olayda, evcil hayvanların yol açtığı kargaşayı toparlamak için işten acil izin almak zorunda kaldığını söyledi.

Viral TikTok videosunda, kedilerin zeminde durmaktan kaçınmak için oturma odasındaki mobilyaların etrafında toplandığı görülüyor.

Yerel basında yalnızca ilk adı Zul olarak verilen adamın "Oynamayın! Bakın, suda oynuyorlar. Bu pisliği temizlemesi gereken benim, neyse ki ailem evde değil" dediği duyuluyor.

Asia One, Zul'un hala "kedilerinin kendisine neler yaşattığını anlamaya çalıştığını" söyledi. Videoda TikTok kullanıcısının, "Yüzme havuzu gibi, gidin yüzün hadi!" diyerek kedilerine doğru bir tenis topu fırlattığı görülüyor.

Singapurlu adam ertesi gün başka bir video daha paylaştı. Fakat bu sefer kedilerin yaptığı şey mutfak musluğunu açık bırakmak değildi. Bunun yerine mutfak havlularıyla ortalığı darmadağın etmişlerdi.

Zul Taylor'ın şöyle dediği duyuluyor:

Odadan çıktım ve şoke oldum. Ne yaptıklarına bir bakın. Mendillerle oynuyorlar! Mendillerle oynuyorlar!

İnternet yaşananları eğlenceli buldu. Bir kullanıcı kedilerin "kızılamayacak kadar sevimli" olduğunu belirtti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/asia

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU