Didem Arslan'dan Ahmet Hakan'a yanıt: Bir sakıncası mı var?

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın katılmaları beklenen televizyon yayını iki sunucu arasında polemik başlattı. Ahmet Hakan'ın köşesinden yaptığı suçlamalara Didem Arslan sosyal medyadan yanıt verdi

Habertürk sunucusu Didem Arslan, "Al sen yap bacım" başlıklı yazısıyla hedefi olduğu Ahmet Hakan'a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

İki sunucu arasındaki gerilimin nedeni 23 Haziran seçimlerinin iki adayı Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın birlikte çıkmaları beklenen canlı yayının nerede olacağı.

Ahmet Hakan bugünkü köşesinde Habertürk sunucusu Didem Arslan'ı suçlamış, "Resmen ve alenen ayılıyor, bayılıyor, ölüyor, bitiyor. Öyle delice istiyor ki bunu, Ekrem Bey’e ayrı yalvarıyor, Binali Bey’e ayrı yalvarıyor. Bununla da yetinmiyor. Böyle bir tartışmayı yönetme ihtimali olan kişilere de fırsatını bulunca bel altı, bel üstü falan dinlemeden sallıyor babam sallıyor" demişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Didem Arslan bu iddialara Twitter hesabından yanıt verdi.

 

Didem Arslan'ın mesajında verdiği örneğin diğer kahramanı kanalın eski patronu Aydın Doğan. Arslan, Ahmet Hakan'ı Bodrum'a gidip Aydın Doğan'la görüşerek bir sunucuyu kovdurmaya çalışmakla suçluyor. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU