Mekan sahibinin "ayağa kalkmadın" diyerek darp ettiği kadın sosyal medyadan yardım istedi

Nisan ayında Beşiktaş’taki bir eğlence mekanının bilet satış bölümünde görevli Gaye Akıl ve Enver isimli çalışanlara, mal sahibi Şahin Şeker tarafından defalarca tokat atıldı. Muhatap bulamadığını belirten Akıl destek istedi

Beşiktaş’taki bir eğlence mekanının mal sahibi Şahin Şeker, bilet satış bölümünde görevli Gaye Akıl ve Enver isimli çalışanları "kendisini görünce ayağa kalkmadıkları" gerekçesiyle darp etti.

İstanbul Beşiktaş'ta nisan ayında gerçekleşen olayda, mal sahibinin, eğlence mekanının bilet gişesinde görevli 2 çalışana tokat attığı görülüyor.

Darp olayına sessiz kaldılar

Yaşananlara şahitlik eden personel ise çalışma arkadaşlarına uygulanan fiziksel ve sözlü şiddete sessiz kalıyor.

Görüntülerde mekanın içinde başlayan olaylar, dışarıda da sürüyor.
 


"Muhatap bulamadım"

Darp edilen Gaye Akıl, olayın ardından önce hastaneye, ardından karakola, daha sonra da savcılığa gittiğini ancak sonuç alamadığını belirterek sosyal medyadan yardım istedi.

Gaye Akıl, Şahin Şeker’e “Özür dileriz, çalışıyorduk, görmedik” dedikleri halde Şeker’in kendisine ve görevli arkadaşı Enver’e tokat attığını belirtti.

Akıl, "muhatap bulamadığı" gerekçesiyle Twitter'dan yaptığı paylaşımda Şahin Şeker’in kendisine “Bir daha buraya gelirseniz sizi öldürürüm, ayaklarınızı kırarım” diyerek tehditler savurduğunu öne sürdü.

Şahin Şeker hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldı. 

Eğlence mekanı Beşiktaş'taki yerden ayrıldı

Akıl, 5 yıldır Beşiktaş'taki binada yer alan eğlence mekanında çalıştığını ve kurumun, kendisinin arkasında durarak, darp olayının ardından o binadan çıktığını belirtti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU