Harry Potter'ın Luna'sı, Tom Felton-Emma Watson ilişkisini yorumladı: "Benim için hayal kırıklığı oldu"

Evanna Lynch sette Felton ve Watson'ın yaşadığı duygusal gerilimi kaçırdığı için üzgün olduğunu açıkladı

Tom Felton ve Emma Watson, Harry Potter serisi çekimleri sırasında kurdukları yakın arkadaşlık ilişkisiyle biliniyor (Screen Rant)

Harry Potter film serisinde Luna Lovegood karakterini canlandıran Evanna Lynch sette Tom Felton ve Emma Watson arasındaki duygusal çekimi kaçırdığı için hayal kırıklığına uğradığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Seride Tom Felton, Draco Malfoy'u canlandırırken Emma Watson da Hermione Granger'a hayat vermişti.

Lynch, büyücüler evrenini anlatan fantastik seriye 5. film olan Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'yla (Harry Potter and the Order of the Phoenix) dahil olmuştu

Us Weekly'ye verdiği röportajda Lynch, iki oyuncunun arasındaki duygusal çekimin ergenlik dönemine rastlaması nedeniyle gerçekleşmiş olabileceğini ve kendisinin seriye dahil olduğu sırada hormonların muhtemelen durulduğunu ifade etti.

Lynch söz konusu röportajda şu ifadeleri kullandı:

Benim için hayal kırıklığı oldu çünkü 5. filmde seriye katıldım. Zümrüdüanka Yoldaşlığı'ndaydım ve son filmde heyecan verici şeyler olduğuna dair bir his vardı ama ben onu kaçırmıştım.

Herkesin duygusal çekimlerden sıyrılıp dünyanın geri kalanına katıldığı dönemde dahil oldum. Ve lanet olsun ki tüm dramayı kaçırmışım gibi hissettim!

Son filmin çok eğlenceli olduğu düşünülse de hayır ben dahil olduğumda ekipteki herkes olgunlaşmış ve hormonlar durulmuştu.

 

 

Watson 2011'de verdiği bir röportajda Felton'a karşı hislerinin olduğunu şu ifadelerle anlatmıştı:

İlk iki filmde Tom Felton'a karşı yoğun hislerim vardı. Bir şeyler hissettiğim ilk kişiydi… Bundan tamamen haberdardı. Buna dair konuştuk ve hâlâ gülüyoruz. Şu an gerçekten çok iyi arkadaşız.

Tom Felton da kısa süre önce yaptığı açıklamada Watson'la çekimlerin yapıldığı sırada da şu anda da çok yakın olduklarını söylemiş ancak aralarında herhangi bir romantik ilişki olmadığına işaret etmişti. 

 

Independent Türkçe, Us Weekly, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU