Game of Thrones oyuncusu isyan etti: "Çıplak sahneler yüzünden her şeye açık olduğumu sandılar"

Nathalie Emmanuel meşhur dizideki çıplak sahnelerin yeni projelerde kendisine dair algıyı belirlediğini söyledi

Nathalie Emmanuel'in canlandırdığı Missandei ilk olarak üçüncü sezonda görülmüştü (HBO)

Game of Thrones'da canlandırdığı Missandei karakteriyle tanınan Nathalie Emmanuel dizide yer aldığı çıplak sahnelerin kariyerinde önemli etkiler yarattığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Emmanuel, bu sahnelerin yapımcılara gerçekçi olmayan fikirler verdiğini, çıplak sahnelerde tamamen rahat olduğuna yönelik bir beklenti oluşturduğunu ifade etti. 

"Make It Reign Podcast" isimli podcast programına katılan oyuncu Game of Thrones'da rahat hissetmesinin diğer projeler için doğrudan geçerli olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Game of Thrones'u çekerken bazı çıplak sahneleri ya da çıplaklığı kabul etmiştim… Ve rol çıplaklık gerektirdiğinde diğer projelerin algısı Game of Thrones'da yaptığım için her şeye açık olduğum yönündeydi. Ancak anlayamadıkları şey belirli bir proje için şartları ve belirli şeyleri kabul etmemdi ve bu her proje için geçerli değil.

The New York Post'un aktardığına göreyse oyuncunun ne yapmak istediğine dair sınırlarının olması kendisinden aksini isteyen yönetmenlere karşı durmasını gerektirmiş. Emmanuel rahat hissetmemesine neden olan çıplaklığın yer aldığı senaryolardan uzaklaşmayı tercih etmiş. 

Oyuncu bu tip projelerin sayısının az olduğunu da ekledi. 

Daenerys Targaryen'in danışmanı rolündeki Missandei'nin 8. sezondaki trajik ölümü dizinin en şoke edici kısımlarından biriydi. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, The New York Post

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU