Kraliyet uzmanından çarpıcı Kate Middleton açıklaması: "Aileyi bir arada tutan Cambridge Düşesi"

Katie Nicholl, Cambridge Düşesi'nin yıllar içinde edindiği deneyimle ailedeki rolünün değiştiğini belirtti

Prens William'ın Kate Middleton'la evlenmeden önce evliliğe dair tereddütleri olduğu kısa süre önce gündeme gelmişti (AFP)

Britanya Kraliyet ailesine dair yaptığı çalışmalarla bilinen Kraliyet uzmanı Katie Nicholl, Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın aile için halihazırda hayati bir rol oynadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kraliyet ailesinin son dönemde yaşadıkları aile içinde ciddi krizlerin olduğuna işaret etmiş ve hem ailenin takipçileri hem de uzmanlar iplerin fazlasıyla gergin olduğuna yönelik tahminlerde bulunmuştu.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet ailesinden ayrılmasının ardından ABD'li sunucu Oprah Winfrey'e verdiği bomba etkisi yaratan röportaj aile içindeki çatlakların ne kadar derinde yattığını çarpıcı biçimde göstermişti. 

Prens Philip'in 100. yaşına sadece aylar kala hayatını kaybetmesi de ailenin yaşadığı üzüntünün ve kırgınlıkların dozunu bir miktar artırmıştı. 

Söz konusu olayların Prens Harry ve Prens William arasında sürtüşmelere neden olduğu belirtilirken görünüşe göre Kraliyet ailesini halihazırda bir arada tutan unsur Kate Middleton. 

Avustralya'da yayımlanan 60 Minutes programına katılan Katie Nicholl, Cambridge Düşesi'nin Prens Philip'in geride bıraktığı boşluğu doldurmaya çalıştığını söyledi. 

Purewow'un haberine göre Nicholl katıldığı programda, "Kate'in tutkal olduğunu düşünüyorum" diye belirtti.

 

reuters.jpg
Uzmanlar, Prens William ve Kate Middleton'ın Kraliyet ailesinin "geleceği" olduğunu düşünüyor (Reuters)

 

Vanity Fair için yaptığı Kraliyet haberleriyle bilinen Nicholl şu ifadeleri ekledi:

Tıpkı Edinburg Dükü'nün her zaman aile sorunlarını çözmeye yardımcı olması gibi... Prens Philip ailenin başıydı. Kate'in bu role adım attığını görüyorum. Bir arada tutmaya çalışıyor.

Kraliyet ailesindeki ilk yıllarında Middleton'ın daha az rol oynadığını belirten Nicholl, düşesin rolünün değiştiğini şu şekilde anlattı:

Şimdi 10 yıllık Kraliyet tecrübesiyle ondan daha çok haber alıyoruz ve onu daha çok görüyoruz. Kraliyet ailesi burada gerçekten kilit bir oyuncuya sahip olduğunu fark etti ve onu sahnenin merkezine getiriyorlar, bu yüzden bir değişim görüyoruz.

Koronavirüs pandemisi sırasında daha görünür ve ulaşılabilir olmanın Kraliyet üyelerine yönelik kamu algısını da epey değiştirdiğini söyleyen Nicholl, Kraliyet'in geleceğinin bu ulaşılabilirlikte yattığını ifade etti:

Monarşinin gerçek geleceği, uzun ömürlülüğü William ve Kate'de.

Nicholl'ın ifadelerine benzer biçimde bir diğer Kraliyet uzmanı Penny Junior da Prens William'ın büyükannesi Kraliçe Elizabeth'i örnek alarak kral olmaya hazırlandığını söylemişti

 

Independent Türkçe, Purewow, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU