Stres ve alkol tedavisi görüyor… Kit Harington tükenmişlik sendromuna mı yakalandı?

Game of Thrones dizisinin getirdiği şöhretle başa çıkamayan Harington, yaşadığı stres ve alkol tedavisi nedeniyle lüks bir rehabilitasyon merkezinde yaklaşık 1 aydır tedavi görüyor

Fotoğraf: HBO

Page Six’te yer alan habere göre Kit Harington, 8 yıl süren HBO dizisi Game of Thrones’un final yapmasının ardından ABD’nin Connecticut eyaletinde yer alan bir rehabilitasyon merkezine başvurdu.

Harington'ın 8 yıl süren HBO dizisi Game of Thrones’un getirdiği şöhret ve sorumluluk nedeniyle stres ve alkol sorunu yaşadığı belirtilerek Prive Swiss adlı merkezde tedavi altına alındığı kaydedildi.

Page Six’e konuşan Harington’ın arkadaşı, dizinin finalinin Harington’ın çok etkilediğini, oyuncunun “bundan sonra ne olacak” kaygısı yaşadığını açıkladı.

 

Kit Harington son Wikizero.jpg
Fotoğraf: Wikizero

 

Daily Mail’e konuşan Kit Harington’ın sözcüsü ise “Kit, bazı kişisel sorunlarını halletmek ve sağlığına kavuşmak için programına ara verdi” açıklamasını yaptı.

New York Post’a açıklamada bulunan Kit Harington’ın bir arkadaşı ise ünlü oyuncunun stresle baş etmekte zorlandığını belirterek kendisini tükenmiş hissettiğini, alkol problemleri nedeniyle kliniğe başvurduğunu ve yaklaşık bir aydır tedavi gördüğünü söyledi. 

Eşi Rose’un da Harington’a destek olduğunu belirten kaynak, oyuncunun yakınlarının onun dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söylediğini belirtti.

Aynı kaynak, Kit Harington’ın şu anda ihtiyaç duyduğu tek şeyin huzur ve sessizlik olduğunu da belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kit Harington ve Rose Leslie, Game of Thrones dizisinin setinde tanışmıştı. Leslie, dizinin ikinci sezonunda Free Folk üyesi Ygritte karakterini canlandırmıştı. 

32 yaşındaki oyuncunun yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinin aylık konaklama maliyeti 120 bin doları buluyor.

 

Kit Harington & Rose Leslie - Variety.jpg
Fotoğraf: Variety

 

Variety dergisine konuşan Kit Harington, “Hayatımın pek iyi bir dönemi değildi. Dünyadaki en şanslı insanmışım gibi hissetmek zorunda olduğumu düşünüyordum ama aslında çok savunmasız hissediyordum” demişti.

Canlandırdığı Jon Snow karakterinin diziye dönmesinin ardından terapiye başladığını belirten Harington, sözlerini şöyle sürdürmüştü:
 

“20’lerindeki pek çok kişi gibi çalkantılı bir dönem yaşadım. O dönem terapiye gittim. Kendimi çok güvensiz hissediyordum ve kimseyle konuşmuyordum. Sahip olduğum şey için çok minnettar hissetmem gerekiyordu ama oyunculuk yapıp yapamayacağım konusunda inanılmaz endişe duyuyordum.”


Kit Harington, nisan ayında Esquire’e verdiği röportajda ise Game of Thrones çekimlerinin son gününde kostümünün üzerinden çıkarıldığı anda kendisini çıplak hissettiğini sözlerine eklemişti.

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU