How I Met Your Mother: Robin-Barney ilişkisinin başarısızlığa mahkum olmasının 8 sebebi

Dizinin en unutulmaz ilişkilerinden biri olsa da Robin ve Barney'nin birlikteliğine dair birçok sorun vardı

Robin'in evliliğe dair yaşadığı tereddütler Barney'le ilişkisinin bir gün sarsılabileceğine işaret etmişti (CBS) 

Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden How I Met Your Mother, karakterlerin pek çok unutulmaz romantik ilişkisini ekranlara getirmişti. Ted ve Tracy'nin, Lily ve Marshall'ın ilişkileri gibi Barney ve Robin'in birlikteliği de bunlar arasındaydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide başta arkadaş olarak görünen ikili daha sonra evlenmişti. Barney ve Robin o noktaya epey uzun bir yolculuğun ardından varmıştı. İzleyicilerden bazılarını şaşırtan bazılarına da son derece olağan gelen ikilinin birlikteliği nihayetinde sona ermişti. 

Ancak ikilinin ilişkisi dizinin en başından itibaren hüsrana uğramaya meyilliydi ve Screen Rant'in haberine göre buna dair çok fazla sinyal bulunuyordu.

Ted'in Robin'le bağı bu sinyallerden biriydi. Ted'in onu hiçbir zaman tam olarak unutamaması bir gün tekrar bir araya gelebileceklerine yönelik ihtimalin hep masada olmasına neden olmuştu. Tracy'nin hayatını kaybetmesi bu yolun açılmasına ön ayak olmuştu.

Öte yandan Barney'nin tek bir kişiye bağlanma konusunda epey sorunlu olması da bu ilişkinin çok uzun süreli olamayacağının alametlerinden biriydi. 

Bununla birlikte hem Robin'in hem de Barney'nin sadakat konusunda sıkıntıları vardı. Robin, Kevin'la; Barney de Nora'yla çıkarken ikisi de partnerlerini aldatmıştı.

 

4.jpg
(CBS)

 

Her ikisinin de baskın karakterler olması kişiliklerinin çatışmacı bir niteliğe bürünmesine neden olabiliyordu ve ilişkilerinin başlangıcında buna dair işaretler mevcuttu. Çiftin çok sık tartışmaya meyilli olması bunu örnekliyordu.

Karakterlerin hem birbirlerine hem de diğer arkadaşlarına dürüst yaklaşmaması ve sık sık yalana başvurması da sağlıklı bir ilişkiye balta vurabilecek unsurlardan bir diğeriydi. Her ne kadar bunlar küçük, masum yalanlar olsa da çok daha büyük ve zararlı olanlara kolayca evrilebilecek türdendi. 

Robin'in Barney'le evlenmekte tereddüt etmesi, evliliğin iyi bir fikir olup olmadığına dair kafasında çok fazla soru işaretinin olması da ilişkinin üstündeki kara bulutlardan biriydi. 

 

cbs.jpg
(CBS)

 

Ailenin ya da arkadaşların onayını almak bir ilişkide illa gerekli olmasa da onların çok da gönüllü olmadan kabul ettiği durumlar bir dizi karmaşaya neden olabilir. Robin, Barney'nin annesi Loretta'yla tam olarak anlaşamamış ve aralarında hep bir çatışma olmuştu.

Son olarak karakterlerin hayattan farklı beklentilerinin olması da ayrılmalarına neden olan unsurlardan biriydi. İşi nedeniyle Robin'in çok fazla seyahat etmesi ve bunun uyumluluğu zorlaştırması ilişkinin sıkıntıları arasında yer alıyordu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU